Wie ben ik

Hallo!

Ik ben Remy, specialist in aanleg en onderhoud van tuinen.

Kort wat over mezelf: ik ben Remy van Spreuwel en sinds 1 januari 2018 eigenaar van het (gelijknamig) hoveniersbedrijf. Na 10 jaar met veel plezier gewerkt te hebben bij een middelgroot hoveniersbedrijf in de buurt, heb ik de stap genomen om zelf ondernemer in het groen te worden. Het moge duidelijk zijn: ik word blij van groen, de natuur, buiten zijn en het contact met mensen. Ik hoop dit enthousiasme met veel mensen te mogen delen.

 

Mijn tuinen kenmerken zich door een goede balans van groen (en soms water) en verharding. Het is mooi als de natuur meer ruimte krijgt en er van alles valt te zien en te beleven. Het concept De Levende Tuin is daarbij voor mij een bron van inspiratie. Ik leg daarom geen tegeltuinen aan, waarin geen enkele ruimte is voor groen. Vaak willen mensen de tuin ‘in het hard’ omdat zij geen onderhoud willen. Ik ben van mening dat een groene tuin, mits de juiste keuzes worden gemaakt, niet veel onderhoud nodig heeft.

 

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Ik kan vaak in de avond of aan het eind van de werkdag even langskomen om de tuin te bekijken en de wensen te bespreken.

Neem vrijblijvend contact met me op!