Hovenier Dongen

Jouw droomtuin in Dongen creëren, dat is wat we bij hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel doen.

Op zoek naar een hovenier in Dongen? Dan ben je bij hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel aan het juiste adres! Heerlijk in je tuin zitten met uitzicht op diverse bloeiende planten. Of met je voeten door het gras lopen met de geur van je kleurrijke bloemen op de achtergrond. Wie wil dat nou niet?

hovenier Dongen
Het beste van twee werelden!

Een frisse blik en jarenlange ervaring, het beste van twee werelden! Met een team van 12 hoveniers maken wij van iedere tuin in Dongen en omstreken iets unieks. Persoonlijk contact met klanten vinden wij belangrijk. We werken daarom ook per tuin met een vast team. Je hebt dus keer op keer contact met dezelfde tuinspecialisten. Wel zo vertrouwd!

Dongen is een dorp met veel verschillende tuinen. Van natuurlijke tuinen met veel groen en bloeiende planten tot onderhoudsarme prairietuinen: onze hoveniers hebben er ervaring mee. Maar ook voor strakke tuinen en kantoor- en bedrijfstuinen in Dongen en omgeving ben je bij ons aan het juiste adres.

Waar kunnen we jou bij helpen?

Waar kunnen onze hoveniers jou bij helpen? Wij onderhouden, ontwerpen, renoveren en leggen jouw droomtuin aan. Van snoeien en bemesten tot beplanten en verharden. Maar ook voor zwembaden, tuinhuizen en verlichting kun je op ons rekenen.

Een vakkundige en betrouwbare hovenier in Dongen

De afgelopen jaren hebben onze hoveniers al vele tuinen in Dongen en omstreken mogen aanleggen en onderhouden. En wie kan je beter over ons werk informeren dan onze klanten?

10

Hebben een prachtige tuin aangelegd.

hebben een prachtige tuin aangelegd: zijn deskundig en denken mee, hebben oog voor kwaliteit en werken nauwkeurig, klantgericht en prettig in de omgang.
- Tilburg - 14 maart 2023
137 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10
Zet de eerste stap naar jouw ideale tuin! 

Wil jij je tuin in Dongen renoveren maar weet je niet waar je moet beginnen? Begin de zoektocht naar jouw droomtuin met behulp van onze moodboard-generator! Stel jouw ideale tuin samen en deel het resultaat met ons zodat wij jou hierbij kunnen helpen.

Hovenier Dongen Moodboard samenstellen

Gaan we samen jouw droomtuin in Dongen realiseren?

Benieuwd wat wij als hoveniers in Dongen voor jou kunnen betekenen? Neem telefonisch contact met ons op óf vul het contactformulier in voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Je kunt altijd rekenen op onze tips en adviezen! 

Login klantenportaal