Hovenier Dongen

Jouw droomtuin in Dongen creëren, dat is wat we bij hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel doen.

Op zoek naar een hovenier in Dongen? Dan ben je bij hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel aan het juiste adres! Heerlijk in je tuin zitten met uitzicht op diverse bloeiende planten. Of met je voeten door het gras lopen met de geur van je kleurrijke bloemen op de achtergrond. Wie wil dat nou niet?

hovenier Dongen
Het beste van twee werelden!

Een frisse blik en jarenlange ervaring, het beste van twee werelden! Met een team van 12 hoveniers maken wij van iedere tuin in Dongen en omstreken iets unieks. Persoonlijk contact met klanten vinden wij belangrijk. We werken daarom ook per tuin met een vast team. Je hebt dus keer op keer contact met dezelfde tuinspecialisten. Wel zo vertrouwd!

Dongen is een dorp met veel verschillende tuinen. Van natuurlijke tuinen met veel groen en bloeiende planten tot onderhoudsarme prairietuinen: onze hoveniers hebben er ervaring mee. Maar ook voor strakke tuinen en kantoor- en bedrijfstuinen in Dongen en omgeving ben je bij ons aan het juiste adres.

Waar kunnen we jou bij helpen?

Waar kunnen onze hoveniers jou bij helpen? Wij onderhouden, ontwerpen, renoveren en leggen jouw droomtuin aan. Van snoeien en bemesten tot beplanten en verharden. Maar ook voor zwembaden, tuinhuizen en verlichting kun je op ons rekenen.

Een vakkundige en betrouwbare hovenier in Dongen

De afgelopen jaren hebben onze hoveniers al vele tuinen in Dongen en omstreken mogen aanleggen en onderhouden. En wie kan je beter over ons werk informeren dan onze klanten?

10

Meedenkend, betrouwbaar, vakmanschap!

Uitgangspunt was een eigen tuinontwerp wat verder is bijgeschaafd door Walther. Tijdens de werkzaamheden kon alles à la minute worden aangepast als dat beter uitkwam. De zeer vriendelijke en vakbekwame John leidde de werkzaamheden. Samen met Willem was het zeer plezierig hun over de vloer te hebben. Ze ruimden altijd alles netjes op en niets was teveel. Afspraken werden correct nagekomen en korte lijnen in communicatie. Kortom: wij zijn enorm tevreden en blij met onze nieuwe achtertuin. Wij bevelen Hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel van harte aan.
- Moergestel - 4 september 2023
144 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Zet de eerste stap naar jouw ideale tuin! 

Op zoek naar een hovenier in Dongen maar weet je niet waar je moet beginnen? Begin de zoektocht naar jouw droomtuin met behulp van onze moodboard-generator! Stel jouw ideale tuin samen en deel het resultaat met ons zodat wij jou hierbij kunnen helpen.

Hovenier Dongen Moodboard samenstellen

Gaan we samen jouw droomtuin in Dongen realiseren?

Benieuwd wat wij als hoveniers in Dongen voor jou kunnen betekenen? Neem telefonisch contact met ons op óf vul het contactformulier in voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Je kunt altijd rekenen op onze tips en adviezen! 

Laat je inspireren!

Als hovenier in Dongen en omstreken hebben we een passie voor groen. Dit zie je terug in al onze tuinen, van groot tot klein. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de foto’s, laat je inspireren en doe ideeën op. 

Veelgestelde vragen

Ben jij op zoek naar een professionele hovenier in Dongen? Wij stellen graag vrijblijvend een offerte op voor jouw tuinproject. Van top-tuinaanleggers tot lopende plantenencyclopedieën: onze hoveniers zijn echte vakmensen. En één ding is zeker: we gaan pas naar huis als jij helemaal tevreden bent. Daarop kun je vertrouwen.

Wij hebben jarenlange ervaring als hovenier in Dongen en omstreken. Bij hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel bieden we het beste van twee werelden. Want per 1 oktober 2021 hebben we met ons jonge bedrijf het hoveniersbedrijf en tuincentrum Sjef Oerlemans – opgericht in 1980 – overgenomen. Daarmee is ons team uitgebreid naar in totaal twaalf hoveniers met ieder een passie voor tuinen.

Naast particulieren tuinen verzorgen onze hoveniers ook bedrijfstuinen in Dongen en omstreken. We begrijpen dat een goed onderhouden bedrijfstuin een visitekaartjes is voor jouw bedrijf. Daarom bieden wij een uitgebreid scala aan diensten om jouw bedrijfstuin in Dongen er op zijn best uit te laten zien. Van het aanleggen tot het regelmatig onderhouden van de bedrijfstuin. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfstuin in Dongen een aantrekkelijk en representatieve uitstraling heeft.

Onze werkzaamheden als hovenier in Dongen bestaan uit verschillende aspecten. Zo kunnen wij jouw helpen met het ontwerpen, aanleggen, renoveren en/of onderhouden van de tuin. Van gigantische villatuinen met organische vormen tot strakke stadstuinen: onze hoveniers uit Dongen en omstreken hebben er ervaring mee.

Hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel werken o.a. in Goirle, Dongen, Tilburg, Hilvarenbeek, Breda, Berkel Enschot, Oisterwijk en omstreken.

Login klantenportaal