Reviews

Reviews

Dit zeggen klanten over ons

Vakkundig en betrouwbaar: zo gaan wij te werk. En wie kunnen je daar beter over informeren dan onze klanten? Lees hier wat ze over ons zeggen.

10

Meedenkend, betrouwbaar, vakmanschap!

Uitgangspunt was een eigen tuinontwerp wat verder is bijgeschaafd door Walther. Tijdens de werkzaamheden kon alles à la minute worden aangepast als dat beter uitkwam. De zeer vriendelijke en vakbekwame John leidde de werkzaamheden. Samen met Willem was het zeer plezierig hun over de vloer te hebben. Ze ruimden altijd alles netjes op en niets was teveel. Afspraken werden correct nagekomen en korte lijnen in communicatie. Kortom: wij zijn enorm tevreden en blij met onze nieuwe achtertuin. Wij bevelen Hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel van harte aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Moergestel - 4 september 2023
10

Duidelijke communicatie en goede afspraken

De tuin was binnen twee dagen klaar en strak afgewerkt zoals we wilde.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 4 september 2023
10

In één woord, super!

Contact in de voorbereiding in prima. Hoewel Rémy door onvoorziene omstandigheden later kon beginnen dan gepland, is daar goed over gecommuniceerd. Ook met de hoveniers was goed te communiceren, extra klusje was geen probleem. Tuin ziet er keurig uit, wij zijn super tevreden met het resultaat!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goirle - 23 augustus 2023
10

Meedenken en prima uitvoering

Ten eerste alle lof voor Bjorn en Willem, hoveniers bij Remy. Zij hebben onze tuin heel mooi aangelegd. Dachten mee over de afwerking en hadden oog voor detail. Dit hoveniersbedrijf levert een prima resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goirle - 14 juli 2023
10

Zeer deskundig team

Ontzettend blij zijn we met het eindresultaat van onze achtertuin. Met veel energie, deskundigheid en aandacht is het team aan de slag gegaan. Vanuit gezamenlijke ideeën is er een ontwerp gemaakt en is er tijdens het aanleggen van de tuin steeds ruimte geweest voor eventuele aanpassingen. Het resultaat heeft al onze verwachtingen overtroffen. Zeer deskundige mensen, denken graag met je mee, werken ontzettend netjes en zijn prettig in de omgang!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goirle - 23 juni 2023
10

Heel ervaren, betrokken en fijne mensen.

Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Dat is de spreuk van de hoeveniers die onze nieuwe tuin aangelegd hebben. Dat hebben ze volledig waargemaakt. Voor aanvang was er een duidelijk ontwerp. Tijdens de aanleg zijn een aantal detail punten in overleg gewijzigd of nader bepaalt. Dit alles naar volle tevredenheid met een heel mooi eindresultaat. Kortom: een prettige partij om mee samen te werken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goirle - 20 juni 2023
9

Geweldig vakmanschap

Samen met Hoveniersbedrijf Rémy van Spreuwel een ontwerp uitgewerkt en dit hebben de Hoveniers fantastische gerealiseerd. Ben meer dan tevreden met het eindresultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goirle - 25 mei 2023
10

Hebben een prachtige tuin aangelegd.

hebben een prachtige tuin aangelegd: zijn deskundig en denken mee, hebben oog voor kwaliteit en werken nauwkeurig, klantgericht en prettig in de omgang.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 14 maart 2023
9

Fijn overleg en mooi werk!

In de aanloop naar de aanleg van onze tuin is er heel prettig en vakkundig meegedacht met de ideeën die we hadden en ook tijdens de aanleg was er ruimte om in het moment beslissingen te maken. Dit zorgt voor een hele fijne ervaring als klant. De tuin is heel strak afgewerkt en ook onderhoud netjes gedaan. Blij met deze metamorfose!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 14 maart 2023
10

Uitstekend service

Ze hebben volgens de opdracht vanuit mijn oogpunt precies uitgevoerd! Zeer netjes en mooi afgewerkt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Best - 7 februari 2023
10

Prima werk geleverd.

Het totaal-ontwerp van Walther sprak mij meteen aan. De uitvoering is volgens afspraak verlopen, inclusief de ' nazorg'. Nu is het wachten tot de planten en de boom de hoogte in gaan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 20 november 2022
9

Het hele proces is zeer goed

Alles wordt goed met je doorgenomen en besproken, welke mogelijkheden zijn er en wat wil je zelf graag. Je wordt goed op de hoogte gehouden in het proces. Tijdens de uitvoering wordt keurig netjes gewerkt. Conclusie: zeer tevreden met het eindresultaat!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goirle - 16 november 2022
10

Prima werk geleverd

Met Walther, en zijn jongens, van hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel hebben we een prima hovenier in huis gehaald. De communicatie was prettig, duidelijk en effectief. Het werk werd met veel zorg uitgevoerd en alles werd netjes aangeveegd opgeleverd. Het eindresultaat is precies zoals we wilden hebben, mede dankzij het deskundige advies.

Reactie van het bedrijf

Bert-Jan, Bedankt voor je mooie review. Ik zal het doorgeven aan Walther en de mannen die bij jou in de tuin hebben gewerkt! Groetjes, David

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goirle - 16 november 2022
10

Mooi eindresultaat en netjes gewerkt

Walther neemt de moeite om een mooi tuinplan uit te werken. De jongens die het plan realiseren werken erg netjes en correct. Ik ben erg blij met het eindresultaat!

Reactie van het bedrijf

Dank Amanda voor je mooie woorden. Groetjes David

Zou je ons aanbevelen? Ja
- tilburg - 6 november 2022
10

Een bedrijf met hart voor de zaak.

Bij de eerste binnenkomst in het bedrijf voelden wij ons prettig en welkom. Er wordt goed meegedacht. Communicatie is goed. Je wordt steeds op de hoogte gebracht. Fijne werklui: zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Werken zeer netjes. Ook goede nazorg. Een en al lof.

Reactie van het bedrijf

Bedankt Monique! Veel plezier met je tuin. Gr. David

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 22 oktober 2022
10

Aandacht voor de persoon en de tuin

Vanaf het eerste moment zeer prettig contact. Iedereen denkt heel goed mee en denkt echt in oplossingen met als resultaat een mooie nieuwe tuin!

Reactie van het bedrijf

Bedankt Tim, tevreden klanten met een mooie tuin: daar door we het voor! gr. David

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 10 oktober 2022
8

Zeer goede ervaring en vriendelijk personeel

Een mooie tuinontwerp en wij zijn zeer tevreden over het resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Riel - 26 augustus 2022
10

Doen wat ze beloven

Heel prettig contact. Ze denken heel goed met je mee. Bedenken een goede oplossing voor een onverwacht probleem. En ze werken ontzettend netjes. Kortom ze doen wat ze beloven.

Reactie van het bedrijf

Bedankt Christa! Superfijn te lezen dat het allemaal goed bevallen is. Gr. David

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 5 augustus 2022
9

Beloftes komen zij na.

Er werken fijne mensen, wie er ook komt, ze zijn allen even vriendelijk. Een mooi jong bedrijf en zijn gezellig in omgang

Reactie van het bedrijf

Bedankt Greet voor de mooie review. Het is voor iedereen die aan jouw tuin gewerkt heel fijn om dit te lezen. Een tevreden klant daar doen we het voor! Groetjes David

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Riel - 25 maart 2022
10

helemaal tevreden

netjes gewekt niets op aan te merken

Reactie van het bedrijf

Bedankt John, we hebben met plezier bij jullie gewerkt!

Zou je ons aanbevelen? Ja
- oisterwijk - 25 maart 2022
144 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Login klantenportaal