Reviews

Reviews

Dit zeggen klanten over ons

Vakkundig en betrouwbaar: zo gaan wij te werk. En wie kunnen je daar beter over informeren dan onze klanten? Lees hier wat ze over ons zeggen.

8

Zeer goede ervaring en vriendelijk personeel

Een mooie tuinontwerp en wij zijn zeer tevreden over het resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Riel - 26 augustus 2022
10

Doen wat ze beloven

Heel prettig contact. Ze denken heel goed met je mee. Bedenken een goede oplossing voor een onverwacht probleem. En ze werken ontzettend netjes. Kortom ze doen wat ze beloven.

Reactie van het bedrijf

Bedankt Christa! Superfijn te lezen dat het allemaal goed bevallen is. Gr. David

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 5 augustus 2022
9

Beloftes komen zij na.

Er werken fijne mensen, wie er ook komt, ze zijn allen even vriendelijk. Een mooi jong bedrijf en zijn gezellig in omgang

Reactie van het bedrijf

Bedankt Greet voor de mooie review. Het is voor iedereen die aan jouw tuin gewerkt heel fijn om dit te lezen. Een tevreden klant daar doen we het voor! Groetjes David

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Riel - 25 maart 2022
10

helemaal tevreden

netjes gewekt niets op aan te merken

Reactie van het bedrijf

Bedankt John, we hebben met plezier bij jullie gewerkt!

Zou je ons aanbevelen? Ja
- oisterwijk - 25 maart 2022
8

zeer tevreden

klantvriendelijk, goed overleg en service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 21 januari 2022
10

Geweldig, komt afspraken na, prima advies en heeft goede ideeën.

Het grasveld en de bestrating van de 2 terrassen zijn vernieuwd. Ook de rest van de tuin heeft Remy aangepakt. Er zijn nieuwe planten in de voortuin bijgezet, waardoor het er veel mooier uitziet. Remy en zijn medewerkers werken heel netjes, ruimen alles op en zijn gezellig in de omgang.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 28 oktober 2021
10

prima mensen die uitstekend werk leveren

Een grote verbouwing van de gehele tuin tot in de puntjes verzorgt. Ik heb geen enkele keer hoeven bijsturen of me hoeven ergeren aan wat dan ook. Prima afwerking en een fantastisch resultaat!

Reactie van het bedrijf

Bedankt Paul voor de mooie review. We hebben met plezier gewerkt bij jullie. Geniet van het najaar! Groetjes, David

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 22 oktober 2021
9

Prima werk geleverd heren!

Mede dankzij het meedenken van Remy is onze voortuintje helemaal naar onze wens. Veel groen en een leuke twist met de Robinia palen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oisterwijk - 12 augustus 2021
10

Een plaatje van een tuin!

Dat is het resultaat geworden van het meedenken, het uitwerken van onze ideeën in een ontwerp, de vakkundige aanleg van tuin en terras. De duidelijke offerte en niet te vergeten de gezelligheid van Remy en David. Top gedaan mannen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 2 augustus 2021
10

Prettig in contact en keurig in de uitvoering

Zie boven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 6 juli 2021
10

Prima werk geleverd, prijs kwaliteit verhouding 100%. Alles conform afspraak en offerte.

Prima werk geleverd, prijs kwaliteit verhouding 100%. Alles conform afspraak en offerte.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 6 juli 2021
8

prima

Er wordt goed geluisterd naar mijn wensen en alles gaat in overleg. Kortom... ik ben zeer tevreden

Reactie van het bedrijf

Bedankt Carla, Je hebt een mooie kleurrijke tuin. Erg leuk om in te werken. Tot de volgende keer! Groet, David & Remy

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Riel - 4 juli 2021
10

Vakkundig en betrouwbaar Hoverniersbedrijf

Remy en David hebben goed werk geleverd, wij zijn zeer tevreden De voortuin heeft een totale metamorfose ondergaan. Remy heeft een fantastisch ontwerp van de voortuin gemaakt en de keuze van de aanplanting valt goed in de smaak. Dagelijks staan voorbijgangers stil en bewonderen onze voortuin. Beide mannen werken nauwkeurig en er is ruimte voor overleg.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 30 juni 2021
10

Een prachtig eindresultaat, goede voorbereiding en zeer klantgericht!

De aanleg van een vaste planten border, het planten van bomen en zomergoed, het bemesten en verticuteren van het gazon, het opnieuw leggen van een terras én het plaatsen van drainagegoten in een zeer korte tijd en helemaal volgens wens. Ondanks slecht weer en onverwachte tegenslag is er een mooi stukje werk afgeleverd waar we erg tevreden over zijn.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie review. Het is een mooi geheel geworden. Laat de zomer maar komen! Groetjes, David

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 5 juni 2021
10

Afspraak is afspraak...!

Afspraak is afspraak op alle manieren. Tijdige communicatie, kwalitatieve dienstverlening en top in de samenwerking.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie review. We hopen dat jullie veel van het nieuwe gazon mogen gaan genieten! Groetjes, Remy en David

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 17 mei 2021
10

Aanrader!

Hele leuke, enthousiaste mensen met veel passie voor hun vak. Denken goed mee, komen met goede ideeën, reageren snel, goede prijs en nu al blij met het eindresultaat van onze prairietuin (terwijl alles nog moet gaan groeien). Aanrader!

Reactie van het bedrijf

Bedankt Karen! We gaan deze zomer zeker even kijken als alles bloeit. Heel veel plezier met jullie gezamenlijke voortuin. Groetjes, David

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 10 mei 2021
8

Vakwerk geleverd

Goed geluisterd naar onze wensen en vervolgens een mooi plan opgesteld. Prijsaanbieding was compleet met info over de te planten bloemen. Tijd afspraak gemaakt en netjes nagekomen. Na aanplant alles netjes opgeruimd en nogmaals voorzien van de nodige tips/aandachtspunten.

Reactie van het bedrijf

Hallo Jan, Mooie woorden. Een tevreden klant daar doen we het voor. Heel erg bedankt. Groetjes, Remy

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen NB - 3 mei 2021
10

Uitstekend vakmanschap!

Er voor gekozen om de hele dag mee te helpen, erg goed bevallen. Fijn samen gewerkt met Remy, in overleg nog wat aanpassingen gedaan! Top werk geleverd en goed advies gegeven.

Reactie van het bedrijf

Hoi Rhonda, Bedankt voor de mooie review. We hopen dat jullie veel mogen genieten van de aanpassingen in jullie tuin. Nogmaals bedankt! Groetjes, Remy

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 21 april 2021
9

Zeer deskundige inbreng.

Professionele manier van werken, alles in goed overleg uitgevoerd. Flexibele houding en erg betrokken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goirle - 27 maart 2021
9

Betrouwbaar, eerlijk en kwaliteit

Van ontwerp tot uitvoering altijd goede adviezen gekregen en het werk is heel deskundig en netjes uitgevoerd. Een absolute aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 26 maart 2021
128 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10
Login klantenportaal