Reviews

Beoordelingen Hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel

9,5
83 beoordelingen

  Anita uit Waalwijk

  10

  Korte ervaring:
  Zeer tevreden


  Volgend jaar kan ik pas het resultaat zien, maar ik ben zeer tevreden over het meedenken met wat ik wilde. De uitvoering is keurig en snel gedaan. Afspraken zijn nagekomen.

  Annette uit Tilburg

  8

  Korte ervaring:
  Vakkundig en goed tempo


  De gevraagde klus is goed uitgevoerd en netjes voor zover kon gezien het weer achtergelaten. Aardige mannen die goed werk leveren.

  nicole uit GOIRLE

  10

  Korte ervaring:
  Fijne jongens en super mooi werk


  Na contact gezocht te hebben met Remy op het internet reageerde hij heel vlug en de afspraak was zo gemaakt. Hij is al zijn afspraken nagekomen. Het zijn fijne rustige jongens die tijdens de werkzaamheden vaak ook nog zaken bespreken met je zodat alles goed begrepen is wat hij moet doen. Ik ben heel tevreden en super blij met het eindresultaat. Ik beveel hem van harte bij iedereen aan.

  Marijn uit Vught

  10

  Korte ervaring:
  Vakkundig en vriendelijk


  Remy heeft onze voortuin super mooi aangelegd. Hij dacht heel fijn mee, ook over het combineren van planten die we graag wilden behouden met nieuwe soorten zodat er een mooi geheel ontstaat. Hij is erg professioneel en werkt hard. Kortom een echte aanrader!

  Roger uit Tilburg

  10

  Korte ervaring:
  Accuraat en betrouwbaar


  Wij genieten nu elke dag van onze achtertuin! Het is zeer vakkundig en met zo min mogelijk snijverlies gelegd. Wij zijn te spreken over zijn vakmanschap en service. Dit zie je ook terug in onze achtertuin. Elk detail of aanpassing is goed doorgenomen. Voor ons begint nu een fase om echt te genieten van onze tuin. Wij raden Remy echt aan voor hovenierswerkzaamheden en wij zijn echt blij met het resultaat!

  Henrie uit Tilburg110

  10

  Korte ervaring:
  Geweldig bedrijf


  Met veel enthousiasme en inzet is er van een soort binnenplaats een super tuin gecreëerd. Vriendelijk, vakkundig en met geduld kwam de oase tot leven en hebben wij een fantastische plek gekregen om en tot rust te komen en om vrienden te ontvangen. Dank jullie wel.

  Jan uit Tilburg

  10

  Korte ervaring:
  De schutting is professioneel, vlot en netjes afgewerkt!


  Snel contact, goede service en vriendelijke mensen. We zijn zeer tevreden.

  John Maes uit Tilburg

  8

  Korte ervaring:
  Goede service en prima behulpzaam personeel


  Zeer adequate afhandeling van onze betegelingsopdracht. Zeer tevreden!

  Net uit Tilburg

  10

  Korte ervaring:
  Een heel positieve ervaring!


  Alles keurig en volgens afspraak verlopen, vriendelijk en accuraat! Al verdere afspraken gemaakt voor het vervolmaken van onze tuin!

  Johan uit Tilburg

  10

  Korte ervaring:
  Heel goed


  Keurige man die bij ons het gras heeft vervangen. Komt afspraken na en geeft goed advies. Alles keurig opgeruimd, schoon achtergelaten, netjes gewerkt. Echt een aanrader. Ga zo door met je zaak en hou de persoonlijke aandacht vast. Succes. Johan

  Annemieke uit Tilburg

  10

  Korte ervaring:
  Vakman!!!!


  Remy is een zeer bekwame hovenier. Hij geeft duidelijke adviezen en werkt alles is zeer goed en snel af. De mannen zijn zeer correct en vriendelijk. Remy is altijd bereikbaar voor vragen en komt zijn afspraken altijd na. Wij willen niet anders meer.

  Net uit Tilburg

  10

  Korte ervaring:
  Topklasse


  Ik ben meer dan tevreden, het kan niet beter!

  Roel uit Tilburg

  10

  Korte ervaring:
  Goede service en advies.


  Wij zijn erg blij met onze voortuin. Remy heeft echt vakwerk geleverd en het straatwerk ligt er super strak in!

  Fam Raaijmakers uit Tilburg

  8

  Korte ervaring:
  Persoonlijk, correct en komt zijn afspraken na!


  Het was een fijne kennismaking waarbij Remy ons heeft voorzien van leuke tuinideeën. In de uitvoering werkt hij netjes en is de communicatie erg plezierig,

  Paul uit Tilburg

  10

  Korte ervaring:
  Prettige en accurate samenwerking


  Er wordt maatwerk geleverd in overleg met de wensen van de klant. Planten die tegenvallen of afsterven worden vervangen. Kwaliteit-prijs verhouding is zeer redelijk. Er wordt niet op een minuutje extra tijd gekeken. Alles wordt netjes opgeleverd en achtergelaten. Snelle offerte en duidelijke informatie over de verplichtingen die de klant aangaat met het bedrijf.

  Simone Schade uit TILBURG

  10

  Korte ervaring:
  Deskundige vakman, met duidelijke adviezen en betaalbare dienstverlening


  Ons nieuwe huis was overgroeid met hedera's. Remy kwam voor een vrijblijvend adviesgesprek, luisterde goed naar onze wensen voor nu en de toekomst. De hedera is zorgvuldig en vlot verwijderd, waarbij we steeds betrokken werden bij besluiten over bijvoorbeeld de wortelen onder het straatwerk.

  Ype uit Tilburg

  9

  Korte ervaring:
  Fijne mensen die goed werk leveren


  Vakkundige hovenier die goed meedenkt over (on)mogelijkheden. Duidelijke offerte met beschrijving van wat gaat gebeuren. In vlot tempo vakkundig werk verricht met mooi en gewenst resultaat, conform afspraken.

  Sylvia uit Riel

  10

  Korte ervaring:
  Zeer goede ervaring.


  We zijn erg tevreden over hoe het werk gedaan is. Ook het advies tijdens ontwerp en uitvoering was zeer behulpzaam.

  An uit goirle

  10

  Korte ervaring:
  mooi werk, komt afspraken na


  -

  Maud uit Goirle

  8

  Korte ervaring:
  Top


  Goed en nauwkeurig werk. Dacht goed mee in mijn wensen.

  Eva uit Tilburg

  10

  Korte ervaring:
  Perfect


  Wij zijn heel heel heel veel tevreden!!!

  Thérèse uit Tilburg

  10

  Korte ervaring:
  Verstand van zaken, goed advies en mooi resultaat!


  Onze voortuin lag na de buxusmotplaag helemaal in puin. Na een afspraak met Remy bij ons thuis, heeft hij een plan gemaakt met diverse keuzemogelijkheden afgestemd op onze wensen. Tussendoor hebben we via de WhatsApp nog meer suggesties/foto's toegestuurd gekregen. Uiteindelijk de planten uitgekozen en een afspraak gemaakt voor de uitvoering. Onze tuin ziet er weer tiptop uit! Bedankt Remy en David voor het vakwerk wat jullie geleverd hebben. Groeten van Ferrie en Therese.

  Bianca uit Tilburg

  10

  Korte ervaring:
  Zeer goede service, erg vriendelijk en meedenkend personeel


  Zeer vakkundig alle bamboe verwijderd uit onze tuin en nieuwe bielzen gelegd. Border opnieuw aangeplant. Ook nog "even" het onkruid tussen de bestrating weggebrand en een klimhortensia teruggesnoeid. Wij zijn zeer tevreden!! De tuin heeft er in 30 jaar nog nooit zo mooi uitgezien. Dat wordt genieten deze zomer!

  Arnaut uit Tilburg

  10

  Korte ervaring:
  Perfecte hovenier die weet wat hij doet.


  Remy kwam voor een offerte voor de oprit en de achtertuin. Beide offertes waren zeer duidelijk met precies omschreven wat er gedaan zou worden. Ook tijdens de aanleg van de tuin regelmatig op de hoogte brengen van bepaalde situaties en het geven van advies. Heb je eigen planten die je wil hergebruiken is ook geen probleem. Aan en afvoer van producten zijn prima en laat alles keurig achter ook op de avonden tussen de dagen in. Ook voor het opvangen van regenwater on bakken onder de grond kan je prima voor bij hem terecht. Overal prima tevreden met het resultaat.

  Paul uit Tilburg

  10

  Korte ervaring:
  Uitstekend resultaat en prima aan- en afvoer van alle materialen.


  Renovatie van een bestaande tuin van plm. 35 jaar oud waaraan veel vertimmerd is in de loop der jaren. Na het werk van Remy is de balans in de tuin tussen bestrating, beplanting, gras en een nieuw tuinhuisje aanmerkelijk verbeterd. Alle overbodige materialen werden snel afgevoerd, verzakte bestrating werd opnieuw gelegd en er werden bestaande regenwatergoten opnieuw gesteld en op de regenwaterafvoer aangesloten.

  Peter uit Tilburg

  10

  Korte ervaring:
  Erg goed!


  Komt op tijd. Duidelijke offerte. Eerlijk advies. Beleefd en vriendelijk. Echt een aanrader!