Reviews

Beoordelingen Hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel

9,4
43 beoordelingen
  • Nakomen afspraken 9,7
  • Communicatie en bereikbaarheid 9,6
  • Prijs/ kwaliteit 9,0
  • Deskundigheid medewerker 9,4
  • Klantvriendelijkheid medewerker 9,6
  • Kwaliteit materiaal 9,4
  • Kwaliteit geleverde werk 9,3
  • Totaal indruk 9,3

Paul uit Goirle

9,9

Datum:
04-12-2018

Referentie

U heeft zaken met ons gedaan als:
consument

Ervaring met:
Tuinaanleg, Tuinonderhoud

Ervaring:
Door dochter in contact gekomen met Remy. Bijzonder prettige uitleg van mogelijkheden en professioneel aangepakt. Goede adviezen en neemt de wensen serieus op en verwerkt die ook in de offerte. Prettige en correcte afwikkeling en afwerking GEWOON TOP

Beveel je ons aan? ja

WF uit Etten-Leur

9,1

Datum:
03-12-2018

Referentie

U heeft zaken met ons gedaan als:
consument

Ervaring met:
Tuinaanleg

Ervaring:
De tegels zijn goed aangelegd. We hebben goede tips gekregen over het verdere onderhoud van de tuin. Ook hebben we goede tips gekregen over de verdere aanleg die we zelf willen realiseren. Er werd echt meegedacht met ons als klant.

Beveel je ons aan? ja

lisette uit Loon op Zand

9,0

Datum:
21-11-2018

Referentie

U heeft zaken met ons gedaan als:
consument

Ervaring met:
Tuinaanleg, Tuinonderhoud

Ervaring:
Zeer goede ervaring met dit bedrijf, klantvriendelijk, vakbekwaam en keurig werk afgeleverd, kortom een aanbeveling waard

Beveel je ons aan? ja

Jeroen uit Tilburg

10,0

Datum:
10-11-2018

Referentie

U heeft zaken met ons gedaan als:
consument

Ervaring met:
Tuinaanleg

Ervaring:
Remy heeft voor ons een prachtige voortuin ontworpen en deze geheel naar onze verwachting gemaakt.
We zijn heel erg blij met het resultaat. Hij denkt ook goed met je mee en komt met veel leuke ideeën om je tuin tot een droomtuin te maken. Hij is een zeer ervaren hovenier met veel liefde voor zijn vak en levert keurig werk af.
Ik kan Remy dan ook van harte aanbevelen aan andere mensen.

Beveel je ons aan? ja

magda uit tilbutg

9,8

Datum:
10-11-2018

Referentie

U heeft zaken met ons gedaan als:
consument

Ervaring met:
Tuinonderhoud, Groenvoorziening

Ervaring:
Remy is een deskundige en keurige man, hij is geduldig en kan goed luisteren.

Beveel je ons aan? ja

Marie-An uit Oisterwijk

9,4

Datum:
05-11-2018

Referentie

U heeft zaken met ons gedaan als:
consument

Ervaring met:
Tuinonderhoud

Ervaring:
Erg tevreden. Mooi resultaat

Beveel je ons aan? ja

10,0

Datum:
28-10-2018

Referentie

U heeft zaken met ons gedaan als:
consument

Ervaring met:
Tuinonderhoud

Ervaring:
duidelijk, meedenkend en betrouwbaar

Beveel je ons aan? ja

Ton en Marianne uit Tilburg

9,0

Datum:
27-10-2018

Referentie

U heeft zaken met ons gedaan als:
consument

Ervaring met:
Tuinonderhoud, Anders

Ervaring:
Vakman ! Prettige samenwerking! Geeft heel nuttig advies, zonder te overheersen. Hij staat echt tot je dienst en heeft me ook dingen geleerd om mijn tuin(tje) zelf te onderhouden. En....ik mag altijd bij hem aanklopppen voor hulp en/of advies.
Hij houdt van zijn vak en het is mooi dat je dat aan het geleverde werk kunt zien. Nogmaals bedankt!

Beveel je ons aan? ja

john uit tilburg

9,0

Datum:
21-10-2018

Referentie

U heeft zaken met ons gedaan als:
consument

Ervaring met:
Tuinaanleg

Ervaring:
prettige samenwerking gehad betrouwbaar en goed.

Beveel je ons aan? ja

John uit Tilburg

8,8

Datum:
19-10-2018

Referentie

U heeft zaken met ons gedaan als:
consument

Ervaring met:
Tuinaanleg, Tuinonderhoud

Ervaring:
Enorme goede eerste indruk achter gelaten. Alle vertrouwen in vervolg werkzaamheden en onderhoud/advies is onze tuin. Voorjaarsklus om alles perfect in orde te maken en advies volgen om sproei installatie aan te laten leggen

Beveel je ons aan? ja

esther uit loon op zand

9,4

Datum:
19-10-2018

Referentie

U heeft zaken met ons gedaan als:
consument

Ervaring met:
Tuinaanleg, Tuinonderhoud

Ervaring:
een harde werker die luistert en meedenkt. goede kwaliteit levert en garantie geeft 5 jaar.

Beveel je ons aan? ja

Koen uit Tilburg

9,8

Datum:
10-10-2018

Referentie

U heeft zaken met ons gedaan als:
consument

Ervaring met:
Tuinaanleg

Ervaring:
Prima vakman en zeer klantvriendelijk! Wij zijn erg tevreden!

Beveel je ons aan? ja

Edo uit Tilburg

9,5

Datum:
06-10-2018

Referentie

U heeft zaken met ons gedaan als:
consument

Ervaring met:
Anders

Ervaring:
Deskundigheid,communicatie en netheid ben ik zeer tevreden!

Beveel je ons aan? ja

Kristel uit Tilburg

9,0

Datum:
01-10-2018

Referentie

U heeft zaken met ons gedaan als:
consument

Ervaring met:
Tuinaanleg

Ervaring:
We hebben Remy ervaren als ontzettend behulpzaam, meedenkend en vriendelijk. Ook vonden we hem nauwkeurig in de aanleg van de tuin, maar ook in de manier waarop hij met je afstemt hierover. We zijn erg tevreden met het resultaat!

Beveel je ons aan? ja

rob uit tilburg

9,9

Datum:
23-09-2018

Referentie

U heeft zaken met ons gedaan als:
consument

Ervaring met:
Tuinaanleg

Ervaring:
super tevreden over de aanleg van de nieuwe tuin

Beveel je ons aan? ja

Ineke uit Tilburg

8,6

Datum:
17-09-2018

Referentie

U heeft zaken met ons gedaan als:
consument

Ervaring met:
Tuinaanleg

Ervaring:
Remy is een startende hovenier met veel aandacht en zorg voor zijn klanten. Hij heeft verfrissende ideeën en weet wat er zoal op de markt is om een en ander goed tot uitvoering te brengen. Hij is prettig in de omgang.

Beveel je ons aan? ja

Hans uit Tilburg

10,0

Datum:
16-09-2018

Referentie

U heeft zaken met ons gedaan als:
consument

Ervaring met:
Tuinaanleg

Ervaring:
Hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel levert keurig werk voor een nette prijs en laat alles netjes opgeruimd achter. De volgende keer bel ik dit bedrijf weer.

Beveel je ons aan? ja

Mandy uit Goirle

8,4

Datum:
13-09-2018

Referentie

U heeft zaken met ons gedaan als:
consument

Ervaring met:
Tuinaanleg

Beveel je ons aan? ja

Pierre

9,1

Datum:
02-09-2018

Referentie

U heeft zaken met ons gedaan als:
consument

Ervaring met:
Anders

Ervaring:
Remy levert vakwerk met een glimlach, prettig in de omgang.

Beveel je ons aan? ja

Edith en Dirk uit Kaatsheuvel

9,4

Datum:
03-08-2018

Referentie

U heeft zaken met ons gedaan als:
consument

Ervaring met:
Tuinaanleg

Ervaring:
Een zeer prettige ervaring van een vakbekwame hovenier. Werkt netjes en komt zijn afspraken na en zelfs meer dan dat. Zodra de orders aangenomen denkt hij mee. In ieder geval zo voelt het voor ons. Prettig persoon, bescheiden en vriendelijk.

Beveel je ons aan? ja

Masoud uit Tilburg

9,1

Datum:
25-07-2018

Referentie

U heeft zaken met ons gedaan als:
consument

Ervaring met:
Tuinaanleg

Ervaring:
Remy is heel vriendelijk man, heeft duidelijk verstand van zaken. Ik kan hem iedereen aanbevelen.

Beveel je ons aan? ja

Jeroen uit Tilburg

8,9

Datum:
11-07-2018

Referentie

U heeft zaken met ons gedaan als:
zakelijke klant

Ervaring met:
Anders

Ervaring:
Top. Niets aan toe te voegen

Beveel je ons aan? ja

Judi uit Tilburg

10,0

Datum:
02-07-2018

Referentie

U heeft zaken met ons gedaan als:
consument

Ervaring met:
Tuinonderhoud

Ervaring:
Remy is een zeer ervaren hovenier! Heel prettig in de samenwerking! Uitstekend werk afgeleverd!

Beveel je ons aan? ja

Toine uit Tilburg

8,6

Datum:
29-06-2018

Referentie

U heeft zaken met ons gedaan als:
consument

Ervaring met:
Tuinonderhoud

Beveel je ons aan? ja

Phil uit Goirle

9,1

Datum:
24-06-2018

Referentie

U heeft zaken met ons gedaan als:
consument

Ervaring met:
Tuinonderhoud

Ervaring:
Een rustige aardige man met verstand van zaken.
Ben dik tevreden

Beveel je ons aan? ja

Piet uit Goirle

9,6

Datum:
19-06-2018

Referentie

U heeft zaken met ons gedaan als:
consument

Ervaring met:
Tuinaanleg, Tuinonderhoud

Ervaring:
Een prettige ervaring met als positieve kant er nog bij, de bekendheid van hem, zijn broer en vader.
Zijn kundigheid was ons bekend van zijn voorgaande werkgever.( waar we niet zoveel vertrouwen meer in hebben).

Beveel je ons aan? ja

Sandra

10,0

Datum:
17-06-2018

Referentie

U heeft zaken met ons gedaan als:
consument

Ervaring met:
Anders

Ervaring:
Remy is zeer deskundig en bovendien heeft hij een creatieve blik en denkt mee. Zelf had ik een aantal dingen in gedachten die ik naar aanleiding van zijn blik en voorstellen en ideeën heb aangepast. Ik ben echt enorm tevreden met het resultaat van het opknappen van mijn tuin!!

Beveel je ons aan? ja

Maud uit Spreuwel

10,0

Datum:
10-06-2018

Referentie

U heeft zaken met ons gedaan als:
consument

Ervaring met:
Tuinaanleg, Groenvoorziening

Ervaring:
Super tevreden met het ontwerp en met de aanleg van de tuin

Beveel je ons aan? ja

Harrie uit Tilburg

10,0

Datum:
08-06-2018

Referentie

U heeft zaken met ons gedaan als:
consument

Ervaring met:
Tuinaanleg

Ervaring:
Netjes en vakkundig werk afgeleverd

Beveel je ons aan? ja

Mieke uit Tilburg

10,0

Datum:
29-05-2018

Referentie

U heeft zaken met ons gedaan als:
consument

Ervaring met:
Tuinonderhoud

Ervaring:
Ben uitermate tevreden! De voortuin is helemaal opgeknapt en in de achtertuin is een nieuw gazon aangelegd. Alles perfect uitgevoerd. Prijs is prima. Remy is zeer kundig en daarnaast ook nog zeer vriendelijk.

Beveel je ons aan? ja

M uit Tilburg

9,1

Datum:
27-05-2018

Referentie

U heeft zaken met ons gedaan als:
consument

Ervaring met:
Tuinaanleg

Ervaring:
Nieuw gazon laten leggen door Remy.
Netjes gewerkt en ligt er super mooi in.
Zeker aan te raden wanneer je je tuin netjes wil en goed aan wil laten leggen of onderhouden.

Beveel je ons aan? ja

Rob uit Tilburg

9,0

Datum:
11-05-2018

Referentie

U heeft zaken met ons gedaan als:
consument

Ervaring met:
Tuinaanleg

Ervaring:
Remy is van begin tot eind betrokken geweest bij de aanleg van mijn tuin. Hij heeft de tuin grotendeels ontworpen en suggesties gedaan voor de planten en boom die het beste pasten bij wat ik met mijn tuin voor ogen had. Zijn kennis en inzicht hebben mij als leek erg geholpen en veel tijd bespaard. Aangezien er veel komt kijken bij de aanleg van een tuin, was het fijn dat Remy dat hele proces van begin tot eind heeft begeleid, dat nam veel kopzorgen en onzekerheden weg. Ik kan Remy dan ook van harte aanbevelen!

Beveel je ons aan? ja

Jos uit Tilburg

9,5

Datum:
10-05-2018

Referentie
aanleg/onderhoud

U heeft zaken met ons gedaan als:
consument

Ervaring met:
Tuinaanleg

Beveel je ons aan? ja

Louis uit Waalwijk

8,4

Datum:
09-05-2018

Referentie
kunstgras aanleggen

U heeft zaken met ons gedaan als:
consument

Ervaring met:
Tuinaanleg

Ervaring:
emailadres luidt;
act.snoeren@hotmail.com

Beveel je ons aan? ja

Anita uit Tilburg

10,0

Datum:
09-05-2018

Referentie
buxus verwijderen

U heeft zaken met ons gedaan als:
consument

Ervaring met:
Anders

Ervaring:
echt perfect ! een aanrader voor iedereen. Precies op tijd en alle werkzaamheden perfect, snel en vakkundig gedaan. Verder een zeer leuke, nette en professionele man. Ik zou hem zeker bij een volgende klus om hulp vragen. Super !

Beveel je ons aan? ja

Tilly uit Tilburg

10,0

Datum:
09-05-2018

Referentie
Aanleg voortuin

U heeft zaken met ons gedaan als:
consument

Ervaring met:
Tuinaanleg

Ervaring:
Ben zeer tevrede

Beveel je ons aan? ja

Marij uit Tilburg

10,0

Datum:
02-05-2018

Referentie

U heeft zaken met ons gedaan als:
consument

Ervaring met:
Tuinaanleg

Ervaring:
Rémy heeft bij ons de geveltuin aangelegd.
Het is een plaatje geworden! Goede prijs, toegewijde hovenier die zich aan zijn afspraken houdt en begrijpt wat zijn klant wil. Kortom:als je een hovenier zoekt is Rémy een absolute aanrader!

Beveel je ons aan? ja

Paul uit Tilburg

8,8

Datum:
02-05-2018

Referentie
onderhoud/aanplant

U heeft zaken met ons gedaan als:
consument

Ervaring met:
Tuinonderhoud

Ervaring:
Communicatie, afspraken maken en nakomen, advies, deskundigheid en het meedenken met de klant zijn me erg goed bevallen. Er wordt netjes en weloverwogen gewerkt.

Beveel je ons aan? ja

Wilco uit Oosterhout

9,1

Datum:
24-04-2018

Referentie
onderhoud

U heeft zaken met ons gedaan als:
consument

Ervaring met:
Tuinonderhoud

Ervaring:
Remy heeft goed werk geleverd, en nuttige tips en adviezen gegeven. Daardoor ziet onze tuin er weer top uit!
Ik kan hem zeker aanbevelen.

Beveel je ons aan? ja

Roel uit Tilburg

9,5

Datum:
18-04-2018

Referentie
levering planten

U heeft zaken met ons gedaan als:
consument

Ervaring met:
Tuinaanleg

Ervaring:
Netjes deskundig en alles volgens afspraak.

Beveel je ons aan? ja

Eva uit Utrecht

10,0

Datum:
12-04-2018

Referentie
aanleg

U heeft zaken met ons gedaan als:
consument

Ervaring met:
Anders

Ervaring:
Wij hebben ons dakterras laten vernieuwen door Remy. Het eindresultaat is prachtig. Remy is vriendelijk, hardwerkend en heeft echt oog voor detail. Kortom, wij zijn heel tevreden!

Beveel je ons aan? ja

Jan uit Dongen

9,0

Datum:
10-04-2018

Referentie
Onderhoud

U heeft zaken met ons gedaan als:
zakelijke klant

Ervaring met:
Tuinonderhoud

Ervaring:
Zeer goede ervaring.

Beveel je ons aan? ja

S. uit Tilburg

10,0

Datum:
09-04-2018

Referentie
Onderhoud

U heeft zaken met ons gedaan als:
consument

Ervaring met:
Tuinonderhoud

Ervaring:
Ik ben heel erg tevreden over het werk van Remy. Prettig contact, heeft verstand van zaken, eerlijke prijs en werkt hard en nauwkeurig. Een aanrader! Mijn tuin ligt er weer prachtig bij.

Beveel je ons aan? ja