Reviews

Reviews

Dit zeggen klanten over ons

Vakkundig en betrouwbaar: zo gaan wij te werk. En wie kunnen je daar beter over informeren dan onze klanten? Lees hier wat ze over ons zeggen.

10

Prima werk geleverd.

Het totaal-ontwerp van Walther sprak mij meteen aan. De uitvoering is volgens afspraak verlopen, inclusief de ' nazorg'. Nu is het wachten tot de planten en de boom de hoogte in gaan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 20 november 2022
9

Het hele proces is zeer goed

Alles wordt goed met je doorgenomen en besproken, welke mogelijkheden zijn er en wat wil je zelf graag. Je wordt goed op de hoogte gehouden in het proces. Tijdens de uitvoering wordt keurig netjes gewerkt. Conclusie: zeer tevreden met het eindresultaat!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goirle - 16 november 2022
10

Prima werk geleverd

Met Walther, en zijn jongens, van hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel hebben we een prima hovenier in huis gehaald. De communicatie was prettig, duidelijk en effectief. Het werk werd met veel zorg uitgevoerd en alles werd netjes aangeveegd opgeleverd. Het eindresultaat is precies zoals we wilden hebben, mede dankzij het deskundige advies.

Reactie van het bedrijf

Bert-Jan, Bedankt voor je mooie review. Ik zal het doorgeven aan Walther en de mannen die bij jou in de tuin hebben gewerkt! Groetjes, David

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goirle - 16 november 2022
10

Mooi eindresultaat en netjes gewerkt

Walther neemt de moeite om een mooi tuinplan uit te werken. De jongens die het plan realiseren werken erg netjes en correct. Ik ben erg blij met het eindresultaat!

Reactie van het bedrijf

Dank Amanda voor je mooie woorden. Groetjes David

Zou je ons aanbevelen? Ja
- tilburg - 6 november 2022
10

Een bedrijf met hart voor de zaak.

Bij de eerste binnenkomst in het bedrijf voelden wij ons prettig en welkom. Er wordt goed meegedacht. Communicatie is goed. Je wordt steeds op de hoogte gebracht. Fijne werklui: zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Werken zeer netjes. Ook goede nazorg. Een en al lof.

Reactie van het bedrijf

Bedankt Monique! Veel plezier met je tuin. Gr. David

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 22 oktober 2022
10

Aandacht voor de persoon en de tuin

Vanaf het eerste moment zeer prettig contact. Iedereen denkt heel goed mee en denkt echt in oplossingen met als resultaat een mooie nieuwe tuin!

Reactie van het bedrijf

Bedankt Tim, tevreden klanten met een mooie tuin: daar door we het voor! gr. David

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 10 oktober 2022
8

Zeer goede ervaring en vriendelijk personeel

Een mooie tuinontwerp en wij zijn zeer tevreden over het resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Riel - 26 augustus 2022
10

Doen wat ze beloven

Heel prettig contact. Ze denken heel goed met je mee. Bedenken een goede oplossing voor een onverwacht probleem. En ze werken ontzettend netjes. Kortom ze doen wat ze beloven.

Reactie van het bedrijf

Bedankt Christa! Superfijn te lezen dat het allemaal goed bevallen is. Gr. David

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 5 augustus 2022
9

Beloftes komen zij na.

Er werken fijne mensen, wie er ook komt, ze zijn allen even vriendelijk. Een mooi jong bedrijf en zijn gezellig in omgang

Reactie van het bedrijf

Bedankt Greet voor de mooie review. Het is voor iedereen die aan jouw tuin gewerkt heel fijn om dit te lezen. Een tevreden klant daar doen we het voor! Groetjes David

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Riel - 25 maart 2022
10

helemaal tevreden

netjes gewekt niets op aan te merken

Reactie van het bedrijf

Bedankt John, we hebben met plezier bij jullie gewerkt!

Zou je ons aanbevelen? Ja
- oisterwijk - 25 maart 2022
8

zeer tevreden

klantvriendelijk, goed overleg en service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 21 januari 2022
10

Geweldig, komt afspraken na, prima advies en heeft goede ideeën.

Het grasveld en de bestrating van de 2 terrassen zijn vernieuwd. Ook de rest van de tuin heeft Remy aangepakt. Er zijn nieuwe planten in de voortuin bijgezet, waardoor het er veel mooier uitziet. Remy en zijn medewerkers werken heel netjes, ruimen alles op en zijn gezellig in de omgang.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 28 oktober 2021
10

prima mensen die uitstekend werk leveren

Een grote verbouwing van de gehele tuin tot in de puntjes verzorgt. Ik heb geen enkele keer hoeven bijsturen of me hoeven ergeren aan wat dan ook. Prima afwerking en een fantastisch resultaat!

Reactie van het bedrijf

Bedankt Paul voor de mooie review. We hebben met plezier gewerkt bij jullie. Geniet van het najaar! Groetjes, David

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 22 oktober 2021
9

Prima werk geleverd heren!

Mede dankzij het meedenken van Remy is onze voortuintje helemaal naar onze wens. Veel groen en een leuke twist met de Robinia palen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oisterwijk - 12 augustus 2021
10

Een plaatje van een tuin!

Dat is het resultaat geworden van het meedenken, het uitwerken van onze ideeën in een ontwerp, de vakkundige aanleg van tuin en terras. De duidelijke offerte en niet te vergeten de gezelligheid van Remy en David. Top gedaan mannen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 2 augustus 2021
10

Prettig in contact en keurig in de uitvoering

Zie boven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 6 juli 2021
10

Prima werk geleverd, prijs kwaliteit verhouding 100%. Alles conform afspraak en offerte.

Prima werk geleverd, prijs kwaliteit verhouding 100%. Alles conform afspraak en offerte.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 6 juli 2021
8

prima

Er wordt goed geluisterd naar mijn wensen en alles gaat in overleg. Kortom... ik ben zeer tevreden

Reactie van het bedrijf

Bedankt Carla, Je hebt een mooie kleurrijke tuin. Erg leuk om in te werken. Tot de volgende keer! Groet, David & Remy

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Riel - 4 juli 2021
10

Vakkundig en betrouwbaar Hoverniersbedrijf

Remy en David hebben goed werk geleverd, wij zijn zeer tevreden De voortuin heeft een totale metamorfose ondergaan. Remy heeft een fantastisch ontwerp van de voortuin gemaakt en de keuze van de aanplanting valt goed in de smaak. Dagelijks staan voorbijgangers stil en bewonderen onze voortuin. Beide mannen werken nauwkeurig en er is ruimte voor overleg.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 30 juni 2021
10

Een prachtig eindresultaat, goede voorbereiding en zeer klantgericht!

De aanleg van een vaste planten border, het planten van bomen en zomergoed, het bemesten en verticuteren van het gazon, het opnieuw leggen van een terras én het plaatsen van drainagegoten in een zeer korte tijd en helemaal volgens wens. Ondanks slecht weer en onverwachte tegenslag is er een mooi stukje werk afgeleverd waar we erg tevreden over zijn.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie review. Het is een mooi geheel geworden. Laat de zomer maar komen! Groetjes, David

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 5 juni 2021
134 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10
Login klantenportaal