Reviews

Beoordelingen Hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel

9,5
72 beoordelingen

  Peter uit Tilburg


  Komt op tijd. Duidelijke offerte. Eerlijk advies. Beleefd en vriendelijk. Echt een aanrader!

  Erg goed!

  Paul uit Tilburg

  10


  Renovatie van een bestaande tuin van plm. 35 jaar oud waaraan veel vertimmerd is in de loop der jaren. Na het werk van Remy is de balans in de tuin tussen bestrating, beplanting, gras en een nieuw tuinhuisje aanmerkelijk verbeterd. Alle overbodige materialen werden snel afgevoerd, verzakte bestrating werd opnieuw gelegd en er werden bestaande regenwatergoten opnieuw gesteld en op de regenwaterafvoer aangesloten.

  Uitstekend resultaat en prima aan- en afvoer van alle materialen.

  Arnaut uit Tilburg


  Remy kwam voor een offerte voor de oprit en de achtertuin. Beide offertes waren zeer duidelijk met precies omschreven wat er gedaan zou worden. Ook tijdens de aanleg van de tuin regelmatig op de hoogte brengen van bepaalde situaties en het geven van advies. Heb je eigen planten die je wil hergebruiken is ook geen probleem. Aan en afvoer van producten zijn prima en laat alles keurig achter ook op de avonden tussen de dagen in. Ook voor het opvangen van regenwater on bakken onder de grond kan je prima voor bij hem terecht. Overal prima tevreden met het resultaat.

  Perfecte hovenier die weet wat hij doet.

  Bianca uit Tilburg

  10


  Zeer vakkundig alle bamboe verwijderd uit onze tuin en nieuwe bielzen gelegd. Border opnieuw aangeplant. Ook nog "even" het onkruid tussen de bestrating weggebrand en een klimhortensia teruggesnoeid. Wij zijn zeer tevreden!! De tuin heeft er in 30 jaar nog nooit zo mooi uitgezien. Dat wordt genieten deze zomer!

  Zeer goede service, erg vriendelijk en meedenkend personeel

  Eva uit Tilburg

  10


  Wij zijn heel heel heel veel tevreden!!!

  Perfect

  Ype uit Tilburg

  9


  Vakkundige hovenier die goed meedenkt over (on)mogelijkheden. Duidelijke offerte met beschrijving van wat gaat gebeuren. In vlot tempo vakkundig werk verricht met mooi en gewenst resultaat, conform afspraken.

  Fijne mensen die goed werk leveren

  Simone Schade uit TILBURG

  10


  Ons nieuwe huis was overgroeid met hedera's. Remy kwam voor een vrijblijvend adviesgesprek, luisterde goed naar onze wensen voor nu en de toekomst. De hedera is zorgvuldig en vlot verwijderd, waarbij we steeds betrokken werden bij besluiten over bijvoorbeeld de wortelen onder het straatwerk.

  Deskundige vakman, met duidelijke adviezen en betaalbare dienstverlening

  Paul uit Tilburg

  10


  Er wordt maatwerk geleverd in overleg met de wensen van de klant. Planten die tegenvallen of afsterven worden vervangen. Kwaliteit-prijs verhouding is zeer redelijk. Er wordt niet op een minuutje extra tijd gekeken. Alles wordt netjes opgeleverd en achtergelaten. Snelle offerte en duidelijke informatie over de verplichtingen die de klant aangaat met het bedrijf.

  Prettige en accurate samenwerking

  Fam Raaijmakers uit Tilburg

  8


  Het was een fijne kennismaking waarbij Remy ons heeft voorzien van leuke tuinideeën. In de uitvoering werkt hij netjes en is de communicatie erg plezierig,

  Persoonlijk, correct en komt zijn afspraken na!

  Mariëlle uit Tilburg

  10


  Remy denkt mee, heeft goede ideeën, alles wordt netjes afgewerkt en goed opgeleverd. Wij zijn erg blij met het resultaat. Bedankt daarvoor.

  alles goed geregeld en heel vriendelijk personeel.

  Roel uit Tilburg

  10


  Wij zijn erg blij met onze voortuin. Remy heeft echt vakwerk geleverd en het straatwerk ligt er super strak in!

  Goede service en advies.

  Renee uit Tilburg

  9


  Onze tuin is zeer naar tevredenheid aangelegd, zowel betegeling als beplanting.

  Prima hovenier.

  Jan uit Tilburg

  10


  Snel contact, goede service en vriendelijke mensen. We zijn zeer tevreden.

  De schutting is professioneel, vlot en netjes afgewerkt!

  John Maes uit Tilburg

  8


  Zeer adequate afhandeling van onze betegelingsopdracht. Zeer tevreden!

  Goede service en prima behulpzaam personeel

  Net uit Tilburg

  10


  Alles keurig en volgens afspraak verlopen, vriendelijk en accuraat! Al verdere afspraken gemaakt voor het vervolmaken van onze tuin!

  Een heel positieve ervaring!

  Johan uit Tilburg

  10


  Keurige man die bij ons het gras heeft vervangen. Komt afspraken na en geeft goed advies. Alles keurig opgeruimd, schoon achtergelaten, netjes gewerkt. Echt een aanrader. Ga zo door met je zaak en hou de persoonlijke aandacht vast. Succes. Johan

  Heel goed

  Greet uit Riel

  9


  Zoekende naar een hovenier kwam ik bij jou, Rémy, terecht. Je reageerde meteen en na een paar dagen kwam je al kijken wat er gedaan moest worden. Duidelijke uitleg, verschillende mogelijkheden, en je komt je beloftes na. Heel te vreden hoe het geworden is. Met de tijd stuur ik nog foto’s hoe het er bij staat. Ben super blij. Ik zal je zeker aanbevelen bij mijn kennissen. Groetjes Greet

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  Inge uit Kaatsheuvel

  9


  Bedankt voor al je werk Binnen de tijd nog extra's kunnen doen. Super bedankt

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  Frans uit Goirle

  10


  Voor een jonge ondernemer vooral zo doorgaan. Laat je niet beinvloeden door "collega" werkkopers, die onder de prijs schieten. Die komen zichzelf wel tegen. Wij zijn zeer tevreden over je en bevelen jr met harte aan.

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  Angelique uit Tilburg

  9


  Goed en professioneel advies gegeven. Afspraak snel nagekomen. Mooi aangelegd en nog een paar plantjes overgehouden, welke niet verrekend zijn.

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  Annemieke uit Tilburg

  10


  Zeer vriendelijk en kundig! Communicatie is fantastisch. Werkt heel precies en heel netjes.

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  anoniem uit Tilburg Reeshof

  9


  Vriendelijk, enthousiast, denkt mee. Werkt keurig en netjes. Absoluut aan te bevelen !

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  Hoo uit Goirle

  8


  Zeer ervaren, kundig ,betrouwbaar en nette jonge hovenier. Levert goed werk. En heel prettig in de omgang. Zeer aan te bevelen.

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  Martin en Geke uit Tilburg

  10


  Remy doet netjes en deskundig zijn werk. Hij is tevens een vriendelijk persoon.

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  Roger uit Tilburg

  10


  Remy heeft ons verrast met zijn geduld en enthousiasme. Ondanks tegenslagen bij leveringen en het voorwerk heeft hij met geduld en zijn kwaliteiten een supermooi resultaat geleverd. Wij genieten ook elk dag van onze tuin!

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  Jochem uit Goirle

  9


  Top werk geleverd door Remy! Duidelijke offerte, goed overleg en erg netjes gewerkt. Kwaliteit van het werk en hoe alles achtergelaten wordt is super. Remy is een bijzondere aardige, nette gast, een echte vakman!

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  Michel uit Tilburg

  10


  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  H.S. uit Tilburg

  10


  Ik kan Remy van harte aanbevelen, hij verstaat zijn vak, heeft inzicht en denkt mee met zijn klanten. Ik ben erg tevreden over zijn werk. Bedankt Remy, heel veel succes!

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  Paul uit Goirle

  10


  Door dochter in contact gekomen met Remy. Bijzonder prettige uitleg van mogelijkheden en professioneel aangepakt. Goede adviezen en neemt de wensen serieus op en verwerkt die ook in de offerte. Prettige en correcte afwikkeling en afwerking GEWOON TOP

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  WF uit Etten-Leur

  9


  De tegels zijn goed aangelegd. We hebben goede tips gekregen over het verdere onderhoud van de tuin. Ook hebben we goede tips gekregen over de verdere aanleg die we zelf willen realiseren. Er werd echt meegedacht met ons als klant.

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  lisette uit Loon op Zand

  9


  Zeer goede ervaring met dit bedrijf, klantvriendelijk, vakbekwaam en keurig werk afgeleverd, kortom een aanbeveling waard

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  Jeroen uit Tilburg

  10


  Remy heeft voor ons een prachtige voortuin ontworpen en deze geheel naar onze verwachting gemaakt. We zijn heel erg blij met het resultaat. Hij denkt ook goed met je mee en komt met veel leuke ideeën om je tuin tot een droomtuin te maken. Hij is een zeer ervaren hovenier met veel liefde voor zijn vak en levert keurig werk af. Ik kan Remy dan ook van harte aanbevelen aan andere mensen.

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  magda uit tilbutg

  10


  Remy is een deskundige en keurige man, hij is geduldig en kan goed luisteren.

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  Henrie uit Tilburg110


  Met veel enthousiasme en inzet is er van een soort binnenplaats een super tuin gecreëerd. Vriendelijk, vakkundig en met geduld kwam de oase tot leven en hebben wij een fantastische plek gekregen om en tot rust te komen en om vrienden te ontvangen. Dank jullie wel.

  Geweldig bedrijf