Reviews

Reviews

Dit zeggen klanten over ons

Vakkundig en betrouwbaar: zo gaan wij te werk. En wie kunnen je daar beter over informeren dan onze klanten? Lees hier wat ze over ons zeggen.

10

Zeer prettige communicatie.

Een prettige ervaring gehad met de aanleg van onze nieuwe tuin. Vanaf het begin tot het einde een heldere en duidelijke communicatie met zowel Walther en het uitvoerend vakkundig personeel( John, Matthijs en Koen). Denken goed mee tijdens de beginfase en de uitvoering en deden dit in goed overleg met ons. Ze zijn professioneel, snel, netjes en hebben ook nog humor. Dankjewel voor de fijne samenwerking en we gaan zeker genieten van onze prachtige tuin. Hanneke en René
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goile - 9 februari 2024
10

Zeek vakkundig en betrokken, voor de beste tuin

Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering was top. Ze zijn erg betrokken, en geven goed advies over hoe ze jouw tuin tot jouw droomtuin kunnen maken. Daarbij wordt overal aan gedacht, van bestrating, verlichting, beregening, plantsoen en timmerwerk. De aanleg liep wat vertraging op door de weersomstandigheden (te nat). Maar we werden telkens goed op de hoogte gehouden om in overleg tot een startdatum te komen. Eenmaal begonnen verliep de aanleg vlot, het team werkt hard, vakkundig en netjes, en hebben duidelijk oog voor kwaliteit. Daarnaast tijdens de aanleg ook goede afstemming over de voortgang, en fijn dat kleine dingen tussentijds nog gewijzigd konden worden (bv plaatsing stroompunten, plantsoen, etc.) Wij zijn erg blij met onze tuin, en kijken uit naar het voorjaar wanneer alles lekker gaat groeien. Bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - 18 december 2023
10

Vakkundig en prettig team!

Zeer blij met de vakkundigheid waarmee het team onze tuin heeft aangelegd. Daarnaast ook prettig in de omgang en meedenkend. We zijn heel tevreden met het eind resultaat.

Reactie van het bedrijf

Dank Patrick! Fijne woorden. We hebben met veel plezier bij jullie gewerkt. Veel tuinplezier! ^David

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 10 december 2023
8

Een dikke 10

Echt een dikke tien, voor het werk, de uitvoering en het personeel..

Reactie van het bedrijf

Dank Karin voor de mooie review. je bedoelde een 8 of 10? Maakt ook niet uit. We zijn er blij mee. Heel veel plezier met jullie tuin! ^David

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goirle - 30 november 2023
9

Het beste ooit, wat we met onze tuin hebben gedaan

Erg prettige, professionele ervaring. Goede info vooraf, met een vakkundig uitgewerkt plan. Zeer vakkundige uitvoering, met erg prettig personeel, vakkundig en open voor overleg en eventuele aanpassingen ter plaatse. Zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat, iedereen vindt het erg mooi ! Goede nazorg en garantie. Prettig overleg en jaarlijks onderhoud.

Reactie van het bedrijf

Hoi Wilko, Geniet van jullie tuin. Dank voor de fijne review. Ik deel het met iedereen hier intern. ^David

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 21 november 2023
9

Super gedaan

De jongens die onze voor -en achtertuin hebben aangelegd, waren 2 geweldige jongens, die verstand van zaken hebben en ook alle tijd nemen om je duidelijk alles uit te leggen als we vragen hebben. Het resultaat stemt ons dan ook zeer tevreden. Ze laten alles netjes achter als ze naar huis gaan en leveren uiteindelijk de tuin erg netjes op. Vandaar onze complimenten.

Reactie van het bedrijf

Dank Corné, Tevreden klanten daar zet iedereen zich dagelijk voor in bij Remy van Spreuwel. Ik ga 'm delen met Bjorn en Willem. Veel tuinplezier! ^David

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goirle - 8 november 2023
10

Een geweldige ervaring

We hebben een ontwerp laten maken waarmee we de markt op gegaan zijn. Via een kennis was Hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel een van de aanbieders. We waren direct gecharmeerd van de professionele aanpak. Walther heeft zich bewezen als een eerlijke, betrokken en vakkundige gesprekspartner. Een heldere en concurrerende offerte was de basis om met Hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel ons project aan te vliegen. De belofte dat we er samen een prachtig project van zouden maken waarbij we constant over de details in gesprek bleven is helemaal waar gebleken. Met Walther als projectmanager en Eric en zijn team in de uitvoering is het alles geworden wat we ervan verwacht hadden. Niks was teveel moeite!

Reactie van het bedrijf

Dank Joris voor de mooie review! Waarderen we zeer. Heel veel plezier met jullie mooie tuin. ^David

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 20 oktober 2023
10

Meer dan geweldig!

Van ontwerp tot uitvoering zijn we zeer tevreden. Remy en David gingen met onze tuin om alsof het om hun eigen tuin ging; ze waren enorm betrokken, hadden goede ideeën en gingen voor het beste. Het resultaat mag er dan ook zijn; we genieten van een prachtige tuin!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 9 oktober 2023
9

Super mooie tuin geleverd

Hele goede ervaring. Mooi ontwerp bedacht en goed aangelegd. Ook hele goede nazorg. Wij zijn echt super blij met onze nieuwe tuin!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Berkel Enschot - 5 oktober 2023
10

Meedenkend, betrouwbaar, vakmanschap!

Uitgangspunt was een eigen tuinontwerp wat verder is bijgeschaafd door Walther. Tijdens de werkzaamheden kon alles à la minute worden aangepast als dat beter uitkwam. De zeer vriendelijke en vakbekwame John leidde de werkzaamheden. Samen met Willem was het zeer plezierig hun over de vloer te hebben. Ze ruimden altijd alles netjes op en niets was teveel. Afspraken werden correct nagekomen en korte lijnen in communicatie. Kortom: wij zijn enorm tevreden en blij met onze nieuwe achtertuin. Wij bevelen Hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel van harte aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Moergestel - 4 september 2023
10

Duidelijke communicatie en goede afspraken

De tuin was binnen twee dagen klaar en strak afgewerkt zoals we wilde.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 4 september 2023
10

In één woord, super!

Contact in de voorbereiding in prima. Hoewel Rémy door onvoorziene omstandigheden later kon beginnen dan gepland, is daar goed over gecommuniceerd. Ook met de hoveniers was goed te communiceren, extra klusje was geen probleem. Tuin ziet er keurig uit, wij zijn super tevreden met het resultaat!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goirle - 23 augustus 2023
10

Meedenken en prima uitvoering

Ten eerste alle lof voor Bjorn en Willem, hoveniers bij Remy. Zij hebben onze tuin heel mooi aangelegd. Dachten mee over de afwerking en hadden oog voor detail. Dit hoveniersbedrijf levert een prima resultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goirle - 14 juli 2023
10

Zeer deskundig team

Ontzettend blij zijn we met het eindresultaat van onze achtertuin. Met veel energie, deskundigheid en aandacht is het team aan de slag gegaan. Vanuit gezamenlijke ideeën is er een ontwerp gemaakt en is er tijdens het aanleggen van de tuin steeds ruimte geweest voor eventuele aanpassingen. Het resultaat heeft al onze verwachtingen overtroffen. Zeer deskundige mensen, denken graag met je mee, werken ontzettend netjes en zijn prettig in de omgang!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goirle - 23 juni 2023
10

Heel ervaren, betrokken en fijne mensen.

Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Dat is de spreuk van de hoeveniers die onze nieuwe tuin aangelegd hebben. Dat hebben ze volledig waargemaakt. Voor aanvang was er een duidelijk ontwerp. Tijdens de aanleg zijn een aantal detail punten in overleg gewijzigd of nader bepaalt. Dit alles naar volle tevredenheid met een heel mooi eindresultaat. Kortom: een prettige partij om mee samen te werken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goirle - 20 juni 2023
9

Geweldig vakmanschap

Samen met Hoveniersbedrijf Rémy van Spreuwel een ontwerp uitgewerkt en dit hebben de Hoveniers fantastische gerealiseerd. Ben meer dan tevreden met het eindresultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goirle - 25 mei 2023
10

Hebben een prachtige tuin aangelegd.

hebben een prachtige tuin aangelegd: zijn deskundig en denken mee, hebben oog voor kwaliteit en werken nauwkeurig, klantgericht en prettig in de omgang.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 14 maart 2023
9

Fijn overleg en mooi werk!

In de aanloop naar de aanleg van onze tuin is er heel prettig en vakkundig meegedacht met de ideeën die we hadden en ook tijdens de aanleg was er ruimte om in het moment beslissingen te maken. Dit zorgt voor een hele fijne ervaring als klant. De tuin is heel strak afgewerkt en ook onderhoud netjes gedaan. Blij met deze metamorfose!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 14 maart 2023
10

Uitstekend service

Ze hebben volgens de opdracht vanuit mijn oogpunt precies uitgevoerd! Zeer netjes en mooi afgewerkt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Best - 7 februari 2023
10

Prima werk geleverd.

Het totaal-ontwerp van Walther sprak mij meteen aan. De uitvoering is volgens afspraak verlopen, inclusief de ' nazorg'. Nu is het wachten tot de planten en de boom de hoogte in gaan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 20 november 2022
153 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10