Hovenier Tilburg

Jouw droomtuin creëren, dat is wat we bij hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel doen.

Droom jij graag weg in een natuurlijke tuin met veel groen en bloeiende planten? Dan ben je bij hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel aan het juiste adres! Wij onderhouden, ontwerpen en leggen tuinen aan in Tilburg en omstreken.

hovenier tilburg david
Hoveniersbedrijf remy van spreuwel

Van top-tuinaanleggers tot lopende plantenencyclopedieën: onze hoveniers zijn echte vakmensen. Met een team van 12 hoveniers maken wij van iedere tuin in Tilburg iets unieks. We hebben veel historie in het vak en gaan eerlijk, betrouwbaar en gepassioneerd te werk. Daar zijn we trots op, en op onze tuinen natuurlijk!

Tilburg is een stad met veel verschillende tuinen. Van natuurlijke tuinen met veel groen en bloeiende planten tot onderhoudsarme prairietuinen: wij hebben er ervaring mee. Maar ook voor strakke tuinen en kantoor- en bedrijfstuinen in Tilburg en omgeving ben je bij ons aan het juiste adres.

Waar kunnen we jou bij helpen?

We onderhouden, ontwerpen, renoveren en leggen jouw droomtuin aan. Van snoeien en bemesten tot beplanten en verharden. Maar ook voor zwembaden, tuinhuizen en verlichting kun je op ons rekenen.

Een vakkundige en betrouwbare hovenier in Tilburg

De afgelopen jaren hebben we al vele tuinen in de omgeving van Tilburg mogen aanleggen en onderhouden. En wie kan je beter over ons werk informeren dan onze klanten?

10

Prima werk geleverd.

Het totaal-ontwerp van Walther sprak mij meteen aan. De uitvoering is volgens afspraak verlopen, inclusief de ' nazorg'. Nu is het wachten tot de planten en de boom de hoogte in gaan!
- Tilburg - 20 november 2022
134 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10
Zet de eerste stap naar jouw ideale tuin! 
Wil jij je tuin in Tilburg renoveren maar weet je niet waar je moet beginnen? Begin de zoektocht naar jouw droomtuin met behulp van onze moodboard-generator! Stel jouw ideale tuin samen en deel het resultaat met ons zodat wij jou hierbij kunnen helpen.
hovenier tilburg moodboard

Op zoek naar een hovenier in Tilburg?

We helpen jou graag met de creatie van jouw droomtuin in Tilburg. Neem telefonisch contact met ons op óf vul het contactformulier in voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Je kunt altijd rekenen op onze tips en adviezen!

Login klantenportaal