Welkom bij
Hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel

Het beste van twee werelden

Een frisse blik en jarenlange ervaring. Modern en authentiek. Vooruitstrevend en degelijk.

Bij hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel bieden we het beste van twee werelden. Want per 1 oktober 2021 hebben we met ons jonge bedrijf het hoveniersbedrijf en tuincentrum Sjef Oerlemans – opgericht in 1980 – overgenomen. Daarmee is ons team uitgebreid naar in totaal twaalf collega’s met ieder een passie voor tuinen.

KLEINSCHALIG EN PERSOONLIJK

Persoonlijk contact met klanten vinden we belangrijk. Bij ons staan jouw wensen voorop. We maken van iedere tuin iets unieks. Dat doen we per tuin met een vast team. Je hebt dus keer op keer contact met dezelfde tuinspecialisten. Wel zo vertrouwd.

ONZE SPECIALISATIES

Van gigantische villatuinen met organische vormen tot strakke stadstuinen: wij hebben er ervaring mee. Onze specialisaties? Natuurlijke tuinen met veel groen en bloeiende planten, maar ook voor onderhoudsarme prairietuinen, strakke particuliere tuinen en kleinere kantoor- en bedrijfstuinen ben je bij ons aan het juiste adres.

Ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden: we bieden het totale pakket. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, of doe inspiratie op in ons tuincentrum. We denken graag met je mee!