Hovenier Hilvarenbeek

Jouw droomtuin in Hilvarenbeek creëren, dat is wat we bij hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel doen.

Op zoek naar een hovenier in de omgeving van Hilvarenbeek? Dan ben je bij hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel aan het juiste adres! Heerlijk in je tuin zitten met uitzicht op diverse bloeiende planten. Of met je voeten door het gras lopen met de geur van je kleurrijke bloemen op de achtergrond. Wie wil dat nou niet?

Hovenier Hilvarenbeek
Hoveniersbedrijf remy van spreuwel

Een frisse blik en jarenlange ervaring, het beste van twee werelden! Met een team van 12 hoveniers maken wij van iedere tuin in Hilvarenbeek en omstreken iets unieks. Persoonlijk contact met klanten vinden wij belangrijk. We werken daarom ook per tuin met een vast team. Je hebt dus keer op keer contact met dezelfde tuinspecialisten. Wel zo vertrouwd!

Hilvarenbeek is een dorp met veel verschillende tuinen. Van kleinschalige stadstuinen tot gigantische villatuinen, bij ons ben je altijd aan het juiste adres. Onze specialisatie? Natuurlijke tuinen met veel groen en bloeiende planten, maar ook onderhoudsarme prairietuinen, strakke particulieren tuinen en kantoor- en bedrijfstuinen in Hilvarenbeek en omgeving. 

Waar kunnen we jou bij helpen?

We onderhouden, ontwerpen, renoveren en leggen jouw droomtuin aan. Van snoeien en bemesten tot beplanten en verharden. Maar ook voor zwembaden, tuinhuizen en verlichting kun je op ons rekenen.

Een vakkundige en betrouwbare hovenier in Hilvarenbeek

De afgelopen jaren hebben we al vele tuinen in de omgeving van Hilvarenbeek mogen aanleggen en onderhouden. En wie kan je beter over ons werk informeren dan onze klanten?

10

Onze tuinbeleving is perfect nu!

Onze tuin was een plaats met grijze tegels, metselwerk en een gapend gat van de trampoline door vorige bewoners. Walther heeft ontzettend goed mee gedacht om meer tuinbeleving te creëren. Een ontwerp met lef wat door Wouter en John echt heel strak is uitgevoerd. We kunnen nu genieten van onze tuin ipv deprimerende grijze bak.
- Goirle - 15 juli 2024
158 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Zet de eerste stap naar jouw ideale tuin! 

Op zoek naar een hovenier in Hilvarenbeek maar weet je niet waar je moet beginnen? Begin de zoektocht naar jouw droomtuin met behulp van onze moodboard-generator! Stel jouw ideale tuin samen en deel het resultaat met ons zodat wij jou hierbij kunnen helpen.

hovenier hilvarenbeek

Op zoek naar een hovenier in Hilvarenbeek?

Benieuwd wat wij als hovenier in Hilvarenbeek voor jou kunnen betekenen? Neem telefonisch contact met ons op óf vul het contactformulier in voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Je kunt altijd rekenen op onze tips en adviezen! 

Laat je inspireren!

Als hovenier in Hilvarenbeek en omstreken hebben we een passie voor groen. Dit zie je terug in al onze tuinen, van groot tot klein. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de foto’s, laat je inspireren en doe ideeën op. 

Veelgestelde vragen

Ben jij op zoek naar een professionele hovenier in Hilvarenbeek? Wij stellen graag vrijblijvend een offerte op voor jouw tuinproject. Van top-tuinaanleggers tot lopende plantenencyclopedieën: onze hoveniers zijn echte vakmensen. En één ding is zeker: we gaan pas naar huis als jij helemaal tevreden bent. Daarop kun je vertrouwen.

Wij hebben jarenlange ervaring als hovenier in Hilvarenbeek en omstreken. Bij hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel bieden we het beste van twee werelden. Want per 1 oktober 2021 hebben we met ons jonge bedrijf het hoveniersbedrijf en tuincentrum Sjef Oerlemans – opgericht in 1980 – overgenomen. Daarmee is ons team uitgebreid naar in totaal twaalf hoveniers met ieder een passie voor tuinen.

Naast particulieren tuinen verzorgen onze hoveniers ook bedrijfstuinen in Hilvarenbeek en omstreken. We begrijpen dat een goed onderhouden bedrijfstuin een visitekaartjes is voor jouw bedrijf. Daarom bieden wij een uitgebreid scala aan diensten om jouw bedrijfstuin in Hilvarenbeek er op zijn best uit te laten zien. Van het aanleggen tot het regelmatig onderhouden van de bedrijfstuin. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfstuin in Hilvarenbeek een aantrekkelijk en representatieve uitstraling heeft.

Onze werkzaamheden als hovenier in Hilvarenbeek bestaan uit verschillende aspecten. Zo kunnen wij jouw helpen met het ontwerpen, aanleggen, renoveren en/of onderhouden van de tuin. Van gigantische villatuinen met organische vormen tot strakke stadstuinen: onze hoveniers uit Hilvarenbeek en omstreken hebben er ervaring mee.

Hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel werken o.a. in Goirle, Hilvarenbeek, Tilburg, DongenBreda, Berkel Enschot, Oisterwijk en omstreken.