Hovenier Hilvarenbeek

Jouw droomtuin in Hilvarenbeek creëren, dat is wat we bij hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel doen.

Op zoek naar een hovenier in de omgeving van Hilvarenbeek? Dan ben je bij hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel aan het juiste adres! Heerlijk in je tuin zitten met uitzicht op diverse bloeiende planten. Of met je voeten door het gras lopen met de geur van je kleurrijke bloemen op de achtergrond. Wie wil dat nou niet?

Hoveniersbedrijf remy van spreuwel

Een frisse blik en jarenlange ervaring, het beste van twee werelden! Met een team van 12 hoveniers maken wij van iedere tuin in Hilvarenbeek en omstreken iets unieks. Persoonlijk contact met klanten vinden wij belangrijk. We werken daarom ook per tuin met een vast team. Je hebt dus keer op keer contact met dezelfde tuinspecialisten. Wel zo vertrouwd!

Hilvarenbeek is een dorp met veel verschillende tuinen. Van kleinschalige stadstuinen tot gigantische villatuinen, bij ons ben je altijd aan het juiste adres. Onze specialisatie? Natuurlijke tuinen met veel groen en bloeiende planten, maar ook onderhoudsarme prairietuinen, strakke particulieren tuinen en kantoor- en bedrijfstuinen in Hilvarenbeek en omgeving. 

Waar kunnen we jou bij helpen?

We onderhouden, ontwerpen, renoveren en leggen jouw droomtuin aan. Van snoeien en bemesten tot beplanten en verharden. Maar ook voor zwembaden, tuinhuizen en verlichting kun je op ons rekenen.

Een vakkundige en betrouwbare hovenier in Hilvarenbeek

De afgelopen jaren hebben we al vele tuinen in de omgeving van Hilvarenbeek mogen aanleggen en onderhouden. En wie kan je beter over ons werk informeren dan onze klanten?

10

Hebben een prachtige tuin aangelegd.

hebben een prachtige tuin aangelegd: zijn deskundig en denken mee, hebben oog voor kwaliteit en werken nauwkeurig, klantgericht en prettig in de omgang.
- Tilburg - 14 maart 2023
137 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10
Zet de eerste stap naar jouw ideale tuin! 

Wil jij je tuin in Hilvarenbeek renoveren maar weet je niet waar je moet beginnen? Begin de zoektocht naar jouw droomtuin met behulp van onze moodboard-generator! Stel jouw ideale tuin samen en deel het resultaat met ons zodat wij jou hierbij kunnen helpen.

hovenier hilvarenbeek

Op zoek naar een hovenier in Hilvarenbeek?

Benieuwd wat wij als hovenier in Hilvarenbeek voor jou kunnen betekenen? Neem telefonisch contact met ons op óf vul het contactformulier in voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Je kunt altijd rekenen op onze tips en adviezen! 

Login klantenportaal