Hovenier Oisterwijk

Jouw droomtuin in Oisterwijk creëren, dat is wat we bij hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel doen.

Droom jij graag weg in een natuurlijke tuin met veel groen en bloeiende planten? Dan ben je bij hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel aan het juiste adres! Wij onderhouden, ontwerpen en leggen tuinen aan in Oisterwijk en omstreken.

Hovenier Oisterwijk Remy
Hoveniersbedrijf remy van spreuwel

Van top-tuinaanleggers tot lopende plantenencyclopedieën: onze hoveniers zijn echte vakmensen. Met een team van 12 hoveniers maken wij van iedere tuin in Oisterwijk iets unieks. We hebben veel historie in het vak en gaan eerlijk, betrouwbaar en gepassioneerd te werk. Daar zijn we trots op, en op onze tuinen natuurlijk!

Oisterwijk is een dorp met veel verschillende tuinen. Van natuurlijke tuinen met veel groen en bloeiende planten tot onderhoudsarme prairietuinen: wij hebben er ervaring mee. Maar ook voor strakke tuinen en kantoor- en bedrijfstuinen in Oisterwijk en omgeving ben je bij ons aan het juiste adres.

Waar kunnen we jou bij helpen?

We onderhouden, ontwerpen, renoveren en leggen jouw droomtuin aan. Van snoeien en bemesten tot beplanten en verharden. Maar ook voor zwembaden, tuinhuizen en verlichting kun je op ons rekenen.

Een vakkundige en betrouwbare hovenier in Oisterwijk

De afgelopen jaren hebben we al vele tuinen in de omgeving van Oisterwijk mogen aanleggen en onderhouden. En wie kan je beter over ons werk informeren dan onze klanten?

10

Hebben een prachtige tuin aangelegd.

hebben een prachtige tuin aangelegd: zijn deskundig en denken mee, hebben oog voor kwaliteit en werken nauwkeurig, klantgericht en prettig in de omgang.
- Tilburg - 14 maart 2023
137 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10
Zet de eerste stap naar jouw ideale tuin! 

Wil jij je tuin in Oisterwijk renoveren maar weet je niet waar je moet beginnen? Begin de zoektocht naar jouw droomtuin met behulp van onze moodboard-generator! Stel jouw ideale tuin samen en deel het resultaat met ons zodat wij jou hierbij kunnen helpen.

Op zoek naar een hovenier in Oisterwijk?

We helpen jou graag met de creatie van jouw droomtuin in Oisterwijk. Neem telefonisch contact met ons op óf vul het contactformulier in voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Je kunt altijd rekenen op onze tips en adviezen!

Login klantenportaal