Hovenier Oisterwijk

Jouw droomtuin in Oisterwijk creëren, dat is wat we bij hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel doen.

Droom jij graag weg in een natuurlijke tuin met veel groen en bloeiende planten? Dan ben je bij hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel aan het juiste adres! Wij onderhouden, ontwerpen en leggen tuinen aan in Oisterwijk en omstreken.

Hovenier Oisterwijk Remy
Hoveniersbedrijf remy van spreuwel

Van top-tuinaanleggers tot lopende plantenencyclopedieën: onze hoveniers zijn echte vakmensen. Met een team van 12 hoveniers maken wij van iedere tuin in Oisterwijk iets unieks. We hebben veel historie in het vak en gaan eerlijk, betrouwbaar en gepassioneerd te werk. Daar zijn we trots op, en op onze tuinen natuurlijk!

Oisterwijk is een dorp met veel verschillende tuinen. Van natuurlijke tuinen met veel groen en bloeiende planten tot onderhoudsarme prairietuinen: wij hebben er ervaring mee. Maar ook voor strakke tuinen en kantoor- en bedrijfstuinen in Oisterwijk en omgeving ben je bij ons aan het juiste adres.

Waar kunnen we jou bij helpen?

We onderhouden, ontwerpen, renoveren en leggen jouw droomtuin aan. Van snoeien en bemesten tot beplanten en verharden. Maar ook voor zwembaden, tuinhuizen en verlichting kun je op ons rekenen.

Een vakkundige en betrouwbare hovenier in Oisterwijk

De afgelopen jaren hebben we al vele tuinen in de omgeving van Oisterwijk mogen aanleggen en onderhouden. En wie kan je beter over ons werk informeren dan onze klanten?

10

Onze tuinbeleving is perfect nu!

Onze tuin was een plaats met grijze tegels, metselwerk en een gapend gat van de trampoline door vorige bewoners. Walther heeft ontzettend goed mee gedacht om meer tuinbeleving te creëren. Een ontwerp met lef wat door Wouter en John echt heel strak is uitgevoerd. We kunnen nu genieten van onze tuin ipv deprimerende grijze bak.
- Goirle - 15 juli 2024
158 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Zet de eerste stap naar jouw ideale tuin! 

Op zoek naar een hovenier in Oisterwijk maar weet je niet waar je moet beginnen? Begin de zoektocht naar jouw droomtuin met behulp van onze moodboard-generator! Stel jouw ideale tuin samen en deel het resultaat met ons zodat wij jou hierbij kunnen helpen.

Op zoek naar een hovenier in Oisterwijk?

We helpen jou graag met de creatie van jouw droomtuin in Oisterwijk. Neem telefonisch contact met ons op óf vul het contactformulier in voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Je kunt altijd rekenen op onze tips en adviezen!

Laat je inspireren!

Als hovenier in Oisterwijk en omstreken hebben we een passie voor groen. Dit zie je terug in al onze tuinen, van groot tot klein. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de foto’s, laat je inspireren en doe ideeën op. 

Veelgestelde vragen

Ben jij op zoek naar een professionele hovenier in Oisterwijk? Wij stellen graag vrijblijvend een offerte op voor jouw tuinproject. Van top-tuinaanleggers tot lopende plantenencyclopedieën: onze hoveniers zijn echte vakmensen. En één ding is zeker: we gaan pas naar huis als jij helemaal tevreden bent. Daarop kun je vertrouwen.

Wij hebben jarenlange ervaring als hovenier in Oisterwijk en omstreken. Bij hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel bieden we het beste van twee werelden. Want per 1 oktober 2021 hebben we met ons jonge bedrijf het hoveniersbedrijf en tuincentrum Sjef Oerlemans – opgericht in 1980 – overgenomen. Daarmee is ons team uitgebreid naar in totaal twaalf hoveniers met ieder een passie voor tuinen.

Naast particulieren tuinen verzorgen onze hoveniers ook bedrijfstuinen in Oisterwijk en omstreken. We begrijpen dat een goed onderhouden bedrijfstuin een visitekaartjes is voor jouw bedrijf. Daarom bieden wij een uitgebreid scala aan diensten om jouw bedrijfstuin in Oisterwijk er op zijn best uit te laten zien. Van het aanleggen tot het regelmatig onderhouden van de bedrijfstuin. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfstuin in Oisterwijk een aantrekkelijk en representatieve uitstraling heeft.

Onze werkzaamheden als hovenier in Oisterwijk bestaan uit verschillende aspecten. Zo kunnen wij jouw helpen met het ontwerpen, aanleggen, renoveren en/of onderhouden van de tuin. Van gigantische villatuinen met organische vormen tot strakke stadstuinen: onze hoveniers uit Oisterwijk en omstreken hebben er ervaring mee.

Hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel werken o.a. in Goirle, Oisterwijk, Tilburg, Dongen, Hilvarenbeek, Breda, Berkel Enschot en omstreken.