Tuinonderhoud Breda

Jouw droomtuin in Breda onderhouden, dat is wat we bij hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel doen.

Wil jij een natuurlijke tuin met veel groen en bloeiende planten laten aanleggen? Dan ben je bij hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel aan het juiste adres! Wij onderhouden, ontwerpen en leggen tuinen aan in Breda en omstreken.

tuinonderhoud breda
Onze specialisten

Van top-tuinaanleggers tot lopende plantenencyclopedieën: onze hoveniers zijn echte vakmensen. Met een team van 12 hoveniers maken wij van iedere tuin in Breda iets unieks. We hebben veel historie in het vak en gaan eerlijk, betrouwbaar en gepassioneerd te werk. Daar zijn we trots op, en op onze tuinen natuurlijk!

Breda is een stad met veel verschillende tuinen. Van natuurlijke tuinen met veel groen en bloeiende planten tot onderhoudsarme prairietuinen: wij hebben er ervaring mee. Maar ook voor de aanleg van strakke tuinen en kantoor- en bedrijfstuinen in Breda en omgeving ben je bij ons aan het juiste adres.

Waar kunnen we jou bij helpen?

We onderhouden, ontwerpen, renoveren en leggen jouw droomtuin aan. Van snoeien en bemesten tot beplanten en verharden. Maar ook voor zwembaden, tuinhuizen en verlichting kun je op ons rekenen.

Wij onderhouden tuinen op een vakkundige en betrouwbare manier

De afgelopen jaren hebben we al vele tuinen in de omgeving van Breda mogen aanleggen en onderhouden. En wie kan je beter over ons werk informeren dan onze klanten?

10

We hebben weer een super fijne tuin!

Door een aantal aanpassingen aan onze tuin kunnen wij weer heerlijk buiten genieten. Dat is het resultaat van goede adviezen en een professionele uitvoering. Het personeel is heel deskundig en vriendelijk. Er is heel netjes gewerkt met een prachtig resultaat.
- Goirle - 17 mei 2024
156 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Zet de eerste stap naar jouw ideale tuin! 

Wil jij een tuin in Breda laten onderhouden maar weet je niet waar je moet beginnen? Begin de zoektocht naar jouw droomtuin met behulp van onze moodboard-generator! Stel jouw ideale tuin samen en deel het resultaat met ons zodat wij jou met de aanleg en het onderhoud kunnen helpen. 

Een tuin in Breda laten onderhouden?

We helpen jou graag met het onderhouden van jouw droomtuin in Breda. Neem telefonisch contact met ons op óf vul het contactformulier in voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Je kunt altijd rekenen op onze tips en adviezen!

Veelgestelde vragen

Ben jij op zoek naar tuinonderhoud in Breda? Wij stellen graag vrijblijvend een offerte op voor het onderhouden van jouw tuin. Van top-tuinaanleggers tot lopende plantenencyclopedieën: onze hoveniers zijn echte vakmensen. En één ding is zeker: we gaan pas naar huis als jij helemaal tevreden bent. Daarop kun je vertrouwen.

Wij hebben jarenlange ervaring in tuinonderhoud in Breda en omstreken. Bij hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel bieden we het beste van twee werelden. Want per 1 oktober 2021 hebben we met ons jonge bedrijf het hoveniersbedrijf en tuincentrum Sjef Oerlemans – opgericht in 1980 – overgenomen. Daarmee is ons team uitgebreid naar in totaal twaalf hoveniers met ieder een passie voor tuinen en het onderhoud hiervan.

Naast particulieren tuinen verzorgen wij ook het tuinonderhoud van bedrijfstuinen in Breda en omstreken. We begrijpen dat een goed onderhouden bedrijfstuin een visitekaartjes is voor jouw bedrijf. Naast het tuinonderhoud kunnen wij ook de aanleg verzorgen. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfstuin in Breda een aantrekkelijke en representatieve uitstraling heeft en uitstekend wordt onderhouden.

Tuinonderhoud bestaat uit verschillende aspecten. Van snoeien tot bemesten: we doen het vakkundig en met plezier. Als je wilt, wekelijks. Of maandelijks. Het kan allemaal. Bij het onderhouden van je tuin staat kwaliteit, betrouwbaarheid en gemak voorop.

Jazeker! Wij verzorgen het tuinonderhoud van tuinen in o.a. Breda, Goirle, Tilburg, Dongen, Eindhoven en omstreken.