Tuinonderhoud Eindhoven

Jouw tuin in Eindhoven onderhouden, dat is wat we bij hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel doen.

Op zoek naar een hovenier voor tuinonderhoud in Eindhoven? Dan ben je bij hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel aan het juiste adres! Heerlijk in je tuin zitten met uitzicht op diverse bloeiende planten. Of met je voeten door het gras lopen met de geur van je kleurrijke bloemen op de achtergrond. Wie wil dat nou niet?

Het beste van twee werelden!

Een frisse blik en jarenlange ervaring, het beste van twee werelden! Met een team van 12 hoveniers onderhouden wij diverse tuinen in Eindhoven en omstreken. Persoonlijk contact met klanten vinden wij belangrijk. We werken daarom ook per tuin met een vast team. Je hebt dus keer op keer contact met dezelfde tuinspecialisten. Wel zo vertrouwd!

Eindhoven is een stad met veel verschillende tuinen. Van natuurlijke tuinen met veel groen en bloeiende planten tot onderhoudsarme prairietuinen: onze hoveniers hebben er ervaring mee. Maar ook voor tuinonderhoud aan kantoor- en bedrijfstuinen in Eindhoven en omgeving ben je bij ons aan het juiste adres.

Waar kunnen we jou bij helpen?

Waar kunnen onze hoveniers jou bij helpen? Wij onderhouden, ontwerpen, renoveren en leggen jouw droomtuin aan. Van snoeien en bemesten tot beplanten en verharden. Maar ook voor zwembaden, tuinhuizen en verlichting kun je op ons rekenen.

Vakkundig en betrouwbaar tuinonderhoud in Eindhoven

De afgelopen jaren hebben onze hoveniers al vele tuinen in Eindhoven en omstreken mogen onderhouden. En wie kan je beter over ons werk informeren dan onze klanten?

9

Onze tuin is deskundig helemaal opnieuw aangelegd

We zijn van het begin tot het einde goed geholpen en begeleid door fijne, kundige mensen.
- Tilburg - 4 april 2024
154 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Zet de eerste stap naar jouw ideale tuin! 

Wil jij je tuin in Eindhoven laten onderhouden maar weet je niet waar je moet beginnen? Begin de zoektocht naar jouw droomtuin met behulp van onze moodboard-generator! Stel jouw ideale tuin samen en deel het resultaat met ons zodat wij jou hierbij kunnen helpen.

tuinonderhoud eindhoven

Gaan we samen jouw droomtuin in Eindhoven realiseren?

Benieuwd wat wij op het gebied van tuinonderhoud in Eindhoven voor jou kunnen betekenen? Neem telefonisch contact met ons op óf vul het contactformulier in voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Je kunt altijd rekenen op onze tips en adviezen! 

Veelgestelde vragen

Ben jij op zoek naar tuinonderhoud in Eindhoven? Wij stellen graag vrijblijvend een offerte op voor het onderhouden van jouw tuin. Van top-tuinaanleggers tot lopende plantenencyclopedieën: onze hoveniers zijn echte vakmensen. En één ding is zeker: we gaan pas naar huis als jij helemaal tevreden bent. Daarop kun je vertrouwen.

Wij hebben jarenlange ervaring in tuinonderhoud in Eindhoven en omstreken. Bij hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel bieden we het beste van twee werelden. Want per 1 oktober 2021 hebben we met ons jonge bedrijf het hoveniersbedrijf en tuincentrum Sjef Oerlemans – opgericht in 1980 – overgenomen. Daarmee is ons team uitgebreid naar in totaal twaalf hoveniers met ieder een passie voor tuinen en het onderhoud hiervan.

Naast particulieren tuinen verzorgen wij ook het tuinonderhoud van bedrijfstuinen in Eindhoven en omstreken. We begrijpen dat een goed onderhouden bedrijfstuin een visitekaartjes is voor jouw bedrijf. Naast het tuinonderhoud kunnen wij ook de aanleg verzorgen. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfstuin in Eindhoven een aantrekkelijke en representatieve uitstraling heeft en uitstekend wordt onderhouden.

Tuinonderhoud bestaat uit verschillende aspecten. Van snoeien tot bemesten: we doen het vakkundig en met plezier. Als je wilt, wekelijks. Of maandelijks. Het kan allemaal. Bij het onderhouden van je tuin staat kwaliteit, betrouwbaarheid en gemak voorop.

Jazeker! Wij verzorgen het tuinonderhoud van tuinen in o.a.

Eindhoven, Goirle, Tilburg, Dongen, Breda en omstreken.