Tuinaanleg Dongen

Jouw tuin in Dongen aanleggen, dat is wat we bij hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel doen.

Op zoek naar een hovenier voor het aanleggen van een tuin in Dongen? Dan ben je bij hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel aan het juiste adres! Heerlijk in je tuin zitten met uitzicht op diverse bloeiende planten. Of met je voeten door het gras lopen met de geur van je kleurrijke bloemen op de achtergrond. Wie wil dat nou niet?

Het beste van twee werelden!

Een frisse blik en jarenlange ervaring, het beste van twee werelden! Met een team van 12 hoveniers verzorgen wij de tuinaanleg van diverse tuinen in Dongen en omstreken. Persoonlijk contact met klanten vinden wij belangrijk. We werken daarom ook per tuin met een vast team. Je hebt bij de tuinaanleg dus keer op keer contact met dezelfde tuinspecialisten. Wel zo vertrouwd!

Dongen is een dorp met veel verschillende tuinen. Van natuurlijke tuinen met veel groen en bloeiende planten tot onderhoudsarme prairietuinen: onze hoveniers hebben er ervaring mee. Maar ook voor de tuinaanleg van kantoor- en bedrijfstuinen in Dongen en omgeving ben je bij ons aan het juiste adres.

Waar kunnen we jou bij helpen?

Waar kunnen onze hoveniers jou bij helpen? Wij onderhouden, ontwerpen, renoveren en leggen jouw droomtuin aan. Van snoeien en bemesten tot beplanten en verharden. Maar ook voor zwembaden, tuinhuizen en verlichting kun je op ons rekenen.

Vakkundig en betrouwbare tuinaanleg in Dongen

De afgelopen jaren hebben onze hoveniers al vele tuinen in Dongen en omstreken mogen aanleggen. En wie kan je beter over ons werk informeren dan onze klanten?

10

Onze tuinbeleving is perfect nu!

Onze tuin was een plaats met grijze tegels, metselwerk en een gapend gat van de trampoline door vorige bewoners. Walther heeft ontzettend goed mee gedacht om meer tuinbeleving te creëren. Een ontwerp met lef wat door Wouter en John echt heel strak is uitgevoerd. We kunnen nu genieten van onze tuin ipv deprimerende grijze bak.
- Goirle - 15 juli 2024
158 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Zet de eerste stap naar jouw ideale tuin! 

Wil jij je tuin in Dongen laten aanleggen maar weet je niet waar je moet beginnen? Begin de zoektocht naar jouw droomtuin met behulp van onze moodboard-generator! Stel jouw ideale tuin samen en deel het resultaat met ons zodat wij de tuin voor je kunnen aanleggen. 

Gaan we samen jouw droomtuin in Dongen aanleggen?

Benieuwd wat wij op het gebied van tuinaanleg in Dongen voor jou kunnen betekenen? Neem telefonisch contact met ons op óf vul het contactformulier in voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Je kunt altijd rekenen op onze tips en adviezen! 

Laat je inspireren!

Als hovenier leggen wij diverse tuinen aan in Dongen en omstreken. Onze passie voor groen zie je terug in al onze tuinen, van groot tot klein. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de foto’s, laat je inspireren en doe ideeën op. 

Veelgestelde vragen

Ben jij op zoek naar een hovenier voor de tuinaanleg in Dongen? Wij stellen graag vrijblijvend een offerte op voor het aanleggen van jouw tuin. Van top-tuinaanleggers tot lopende plantenencyclopedieën: onze hoveniers zijn echte vakmensen. En één ding is zeker: we gaan pas naar huis als jij helemaal tevreden bent. Daarop kun je vertrouwen.

Wij hebben jarenlange ervaring in tuinaanleg in Dongen en omstreken. Bij hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel bieden we het beste van twee werelden. Want per 1 oktober 2021 hebben we met ons jonge bedrijf het hoveniersbedrijf en tuincentrum Sjef Oerlemans – opgericht in 1980 – overgenomen. Daarmee is ons team uitgebreid naar in totaal twaalf hoveniers met ieder een passie voor tuinen en de aanleg hiervan.

Naast particulieren tuinen verzorgen wij ook de tuinaanleg van bedrijfstuinen in Dongen en omstreken. We begrijpen dat een goed aangelegde bedrijfstuin een visitekaartjes is voor jouw bedrijf. Naast de tuinaanleg kunnen wij ook het tuinonderhoud verzorgen.  Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfstuin in Dongen een aantrekkelijke en representatieve uitstraling heeft.

Of we nu een stads- of villatuin aanleggen in Dongen: we nemen je alles uit handen. Onze teams met gepassioneerde hoveniers leveren maatwerk en leggen je tuin precies volgens wensen aan. Zwembaden, tuinhuizen, verlichting: alles is mogelijk. Tijdens de ontwerpfase delen we onze expertise en bij oplevering laten we je het resultaat graag zien. Op ons kun je rekenen voor de tuinaanleg van jouw droomtuin in Dongen!

Jazeker! Wij verzorgen de tuinaanleg van tuinen in o.a. Dongen, Tilburg, Goirle, Breda, Oisterwijk en omstreken.