Tuinaanleg Goirle

Jouw droomtuin in Goirle aanleggen, dat is wat we bij hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel doen.

Wil jij een natuurlijke tuin met veel groen en bloeiende planten laten aanleggen? Dan ben je bij hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel aan het juiste adres! Wij onderhouden, ontwerpen en leggen tuinen aan in Goirle en omstreken.

Onze specialisten

Van top-tuinaanleggers tot lopende plantenencyclopedieën: onze hoveniers zijn echte vakmensen. Met een team van 12 hoveniers maken wij van iedere tuin in Goirle iets unieks. We hebben veel historie in het vak en gaan eerlijk, betrouwbaar en gepassioneerd te werk. Daar zijn we trots op, en op onze tuinen natuurlijk!

Goirle is een dorp met veel verschillende tuinen. Van natuurlijke tuinen met veel groen en bloeiende planten tot onderhoudsarme prairietuinen: wij hebben er ervaring mee. Maar ook voor de aanleg van strakke tuinen en kantoor- en bedrijfstuinen in Goirle en omgeving ben je bij ons aan het juiste adres.

Waar kunnen we jou bij helpen?

We onderhouden, ontwerpen, renoveren en leggen jouw droomtuin aan. Van snoeien en bemesten tot beplanten en verharden. Maar ook voor zwembaden, tuinhuizen en verlichting kun je op ons rekenen.

Wij leggen op een vakkundige en betrouwbare manier tuinen aan

De afgelopen jaren hebben we al vele tuinen in de omgeving van Goirle mogen aanleggen en onderhouden. En wie kan je beter over ons werk informeren dan onze klanten?

9

Onze tuin is deskundig helemaal opnieuw aangelegd

We zijn van het begin tot het einde goed geholpen en begeleid door fijne, kundige mensen.
- Tilburg - 4 april 2024
154 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Zet de eerste stap naar jouw ideale tuin! 

Wil jij een tuin in Goirle laten aanleggen maar weet je niet waar je moet beginnen? Begin de zoektocht naar jouw droomtuin met behulp van onze moodboard-generator! Stel jouw ideale tuin samen en deel het resultaat met ons zodat wij jou met de aanleg kunnen helpen. 

Een tuin in Goirle laten aanleggen?

We helpen jou graag met het aanleggen van jouw droomtuin in Goirle. Neem telefonisch contact met ons op óf vul het contactformulier in voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Je kunt altijd rekenen op onze tips en adviezen!

Veelgestelde vragen

Ben jij op zoek naar een hovenier voor de tuinaanleg in Goirle? Wij stellen graag vrijblijvend een offerte op voor het aanleggen van jouw tuin. Van top-tuinaanleggers tot lopende plantenencyclopedieën: onze hoveniers zijn echte vakmensen. En één ding is zeker: we gaan pas naar huis als jij helemaal tevreden bent. Daarop kun je vertrouwen.

Wij hebben jarenlange ervaring in tuinaanleg in Goirle en omstreken. Bij hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel bieden we het beste van twee werelden. Want per 1 oktober 2021 hebben we met ons jonge bedrijf het hoveniersbedrijf en tuincentrum Sjef Oerlemans – opgericht in 1980 – overgenomen. Daarmee is ons team uitgebreid naar in totaal twaalf hoveniers met ieder een passie voor tuinen en de aanleg hiervan.

Naast particulieren tuinen verzorgen wij ook de tuinaanleg van bedrijfstuinen in Goirle en omstreken. We begrijpen dat een goed aangelegde bedrijfstuin een visitekaartjes is voor jouw bedrijf. Naast de tuinaanleg kunnen wij ook het tuinonderhoud verzorgen.  Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfstuin in Goirle een aantrekkelijke en representatieve uitstraling heeft.

Of we nu een stads- of villatuin aanleggen in Goirle: we nemen je alles uit handen. Onze teams met gepassioneerde hoveniers leveren maatwerk en leggen je tuin precies volgens wensen aan. Zwembaden, tuinhuizen, verlichting: alles is mogelijk. Tijdens de ontwerpfase delen we onze expertise en bij oplevering laten we je het resultaat graag zien. Op ons kun je rekenen voor de tuinaanleg van jouw droomtuin in Goirle!

Jazeker! Wij verzorgen de tuinaanleg van tuinen in o.a. Goirle, Tilburg, Breda, Oisterwijk, Dongen en omstreken.