Tuinaanleg Tilburg

Jouw tuin in Tilburg aanleggen, dat is wat we bij hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel doen.

Op zoek naar een hovenier voor het aanleggen van een tuin in Tilburg? Dan ben je bij hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel aan het juiste adres! Heerlijk in je tuin zitten met uitzicht op diverse bloeiende planten. Of met je voeten door het gras lopen met de geur van je kleurrijke bloemen op de achtergrond. Wie wil dat nou niet?

Het beste van twee werelden!

Een frisse blik en jarenlange ervaring, het beste van twee werelden! Met een team van 12 hoveniers verzorgen wij de tuinaanleg van diverse tuinen in Tilburg en omstreken. Persoonlijk contact met klanten vinden wij belangrijk. We werken daarom ook per tuin met een vast team. Je hebt bij de tuinaanleg dus keer op keer contact met dezelfde tuinspecialisten. Wel zo vertrouwd!

Tilburg is een stad met veel verschillende tuinen. Van natuurlijke tuinen met veel groen en bloeiende planten tot onderhoudsarme prairietuinen: onze hoveniers hebben er ervaring mee. Maar ook voor de tuinaanleg van kantoor- en bedrijfstuinen in Tilburg en omgeving ben je bij ons aan het juiste adres.

Waar kunnen we jou bij helpen?

Waar kunnen onze hoveniers jou bij helpen? Wij onderhouden, ontwerpen, renoveren en leggen jouw droomtuin aan. Van snoeien en bemesten tot beplanten en verharden. Maar ook voor zwembaden, tuinhuizen en verlichting kun je op ons rekenen.

Vakkundig en betrouwbare tuinaanleg in Tilburg

De afgelopen jaren hebben onze hoveniers al vele tuinen in Tilburg en omstreken mogen aanleggen. En wie kan je beter over ons werk informeren dan onze klanten?

9

Geweldig vakmanschap

Samen met Hoveniersbedrijf Rémy van Spreuwel een ontwerp uitgewerkt en dit hebben de Hoveniers fantastische gerealiseerd. Ben meer dan tevreden met het eindresultaat.
- Goirle - 25 mei 2023
138 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10
Zet de eerste stap naar jouw ideale tuin! 

Wil jij je tuin in Tilburg laten aanleggen maar weet je niet waar je moet beginnen? Begin de zoektocht naar jouw droomtuin met behulp van onze moodboard-generator! Stel jouw ideale tuin samen en deel het resultaat met ons zodat wij de tuin voor je kunnen aanleggen. 

Gaan we samen jouw droomtuin in Tilburg aanleggen?

Benieuwd wat wij op het gebied van tuinaanleg in Tilburg voor jou kunnen betekenen? Neem telefonisch contact met ons op óf vul het contactformulier in voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Je kunt altijd rekenen op onze tips en adviezen! 

Laat je inspireren!

Als hovenier leggen wij diverse tuinen aan in Tilburg en omstreken. Onze passie voor groen zie je terug in al onze tuinen, van groot tot klein. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de foto’s, laat je inspireren en doe ideeën op. 

Veelgestelde vragen

Ben jij op zoek naar een hovenier voor de tuinaanleg in Tilburg? Wij stellen graag vrijblijvend een offerte op voor het aanleggen van jouw tuin. Van top-tuinaanleggers tot lopende plantenencyclopedieën: onze hoveniers zijn echte vakmensen. En één ding is zeker: we gaan pas naar huis als jij helemaal tevreden bent. Daarop kun je vertrouwen.

Wij hebben jarenlange ervaring in tuinaanleg in Tilburg en omstreken. Bij hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel bieden we het beste van twee werelden. Want per 1 oktober 2021 hebben we met ons jonge bedrijf het hoveniersbedrijf en tuincentrum Sjef Oerlemans – opgericht in 1980 – overgenomen. Daarmee is ons team uitgebreid naar in totaal twaalf hoveniers met ieder een passie voor tuinen en de aanleg hiervan.

Naast particulieren tuinen verzorgen wij ook de tuinaanleg van bedrijfstuinen in Tilburg en omstreken. We begrijpen dat een goed aangelegde bedrijfstuin een visitekaartjes is voor jouw bedrijf. Naast de tuinaanleg kunnen wij ook het tuinonderhoud verzorgen.  Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfstuin in Tilburg een aantrekkelijke en representatieve uitstraling heeft.

Of we nu een stads- of villatuin aanleggen in Tilburg: we nemen je alles uit handen. Onze teams met gepassioneerde hoveniers leveren maatwerk en leggen je tuin precies volgens wensen aan. Zwembaden, tuinhuizen, verlichting: alles is mogelijk. Tijdens de ontwerpfase delen we onze expertise en bij oplevering laten we je het resultaat graag zien. Op ons kun je rekenen voor de tuinaanleg van jouw droomtuin in Tilburg!

Jazeker! Wij verzorgen de tuinaanleg van tuinen in o.a. Tilburg, Goirle, Breda, Oisterwijk, Dongen en omstreken.

Login klantenportaal