Tuinonderhoud Tilburg

Jouw tuin in Tilburg onderhouden, dat is wat we bij hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel doen.

Op zoek naar een hovenier voor tuinonderhoud in Tilburg? Dan ben je bij hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel aan het juiste adres! Heerlijk in je tuin zitten met uitzicht op diverse bloeiende planten. Of met je voeten door het gras lopen met de geur van je kleurrijke bloemen op de achtergrond. Wie wil dat nou niet?

Tuinonderhoud Tilburg
Het beste van twee werelden!

Een frisse blik en jarenlange ervaring, het beste van twee werelden! Met een team van 12 hoveniers onderhouden wij diverse tuinen in Tilburg en omstreken. Persoonlijk contact met klanten vinden wij belangrijk. We werken daarom ook per tuin met een vast team. Je hebt dus keer op keer contact met dezelfde tuinspecialisten. Wel zo vertrouwd!

Tilburg is een stad met veel verschillende tuinen. Van natuurlijke tuinen met veel groen en bloeiende planten tot onderhoudsarme prairietuinen: onze hoveniers hebben er ervaring mee. Maar ook voor tuinonderhoud aan kantoor- en bedrijfstuinen in Tilburg en omgeving ben je bij ons aan het juiste adres.

Waar kunnen we jou bij helpen?

Waar kunnen onze hoveniers jou bij helpen? Wij onderhouden, ontwerpen, renoveren en leggen jouw droomtuin aan. Van snoeien en bemesten tot beplanten en verharden. Maar ook voor zwembaden, tuinhuizen en verlichting kun je op ons rekenen.

Vakkundig en betrouwbaar tuinonderhoud in Tilburg

De afgelopen jaren hebben onze hoveniers al vele tuinen in Tilburg en omstreken mogen onderhouden. En wie kan je beter over ons werk informeren dan onze klanten?

9

Na een prachtige achtertuin nu ook een prachtige voortuin gerealiseerd.

Nadat 10 jaar geleden de achtertuin een complete metamorfose heeft ondergaan door destijds Sjef Oerlemans was nu de voortuin aan de beurt. Walther Kuijpers heeft hier weer een mooi ontwerp voor bedacht en dit is door John en Wouter fantastisch uitgevoerd. Helaas door de vele regen wat later dan gepland maar zeer zeker het wachten waard.
- Tilburg - 14 juni 2024
157 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Zet de eerste stap naar jouw ideale tuin! 

Wil jij je tuin in Tilburg laten onderhouden maar weet je niet waar je moet beginnen? Begin de zoektocht naar jouw droomtuin met behulp van onze moodboard-generator! Stel jouw ideale tuin samen en deel het resultaat met ons zodat wij jou hierbij kunnen helpen.

Gaan we samen jouw droomtuin in Tilburg realiseren?

Benieuwd wat wij op het gebied van tuinonderhoud in Tilburg voor jou kunnen betekenen? Neem telefonisch contact met ons op óf vul het contactformulier in voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Je kunt altijd rekenen op onze tips en adviezen! 

Veelgestelde vragen

Ben jij op zoek naar tuinonderhoud in Tilburg? Wij stellen graag vrijblijvend een offerte op voor het onderhouden van jouw tuin. Van top-tuinaanleggers tot lopende plantenencyclopedieën: onze hoveniers zijn echte vakmensen. En één ding is zeker: we gaan pas naar huis als jij helemaal tevreden bent. Daarop kun je vertrouwen.

Wij hebben jarenlange ervaring in tuinonderhoud in Tilburg en omstreken. Bij hoveniersbedrijf Remy van Spreuwel bieden we het beste van twee werelden. Want per 1 oktober 2021 hebben we met ons jonge bedrijf het hoveniersbedrijf en tuincentrum Sjef Oerlemans – opgericht in 1980 – overgenomen. Daarmee is ons team uitgebreid naar in totaal twaalf hoveniers met ieder een passie voor tuinen en het onderhoud hiervan.

Naast particulieren tuinen verzorgen wij ook het tuinonderhoud van bedrijfstuinen in Tilburg en omstreken. We begrijpen dat een goed onderhouden bedrijfstuin een visitekaartjes is voor jouw bedrijf. Naast het tuinonderhoud kunnen wij ook de aanleg verzorgen. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfstuin in Tilburg een aantrekkelijke en representatieve uitstraling heeft en uitstekend wordt onderhouden.

Tuinonderhoud bestaat uit verschillende aspecten. Van snoeien tot bemesten: we doen het vakkundig en met plezier. Als je wilt, wekelijks. Of maandelijks. Het kan allemaal. Bij het onderhouden van je tuin staat kwaliteit, betrouwbaarheid en gemak voorop.

Jazeker! Wij verzorgen het tuinonderhoud van tuinen in o.a.

Tilburg, Goirle, Dongen, Breda, Eindhoven en omstreken.